Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

آبگوشت سنتی (دیزی)

مواد لازم:

لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه

نخود ۱/۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با استخوان و چربی ۲۵۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم

سیب زمینی کوچک ۴ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کرده و مرتب آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

اگر فراموش کردید حبوبات را خیس کنید انها را بجوشانید و کف حاصل از جوشاندن آنها را گرفته و پس از آبکشی به سایر مواد بیفزایید.

گوشت، حبوبات، پیاز و گوجه را به صورت چهار قاچ برش زده و در ظرف پخت مورد نظر ریخته و در حدود ۶ برابر حجم مواد آب اضافه کنید.

توجه داشته باشید تمام آب مورد نیاز برای پخت را همان ابتدا اضافه کنید تا  آبگوشت شما مزه بهتری داشته باشد اما اگر نیاز به اضافه کردن مجدد آب داشتید از آب جوش استفاده کنید.

پس از جوش امدن آب، کف حاصل از پخت گوشت را خارج کرده و زردچوبه و فلفل را بیفزایید. زردچوبه یکی از ادویه های اصلی آبگوشت محسوب میشود.

در ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم بپزد. به خاطر داشته باشید که هر چه زمان پخت طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد آبگوشتی جا افتاده تر و خوشمزه تر خواهید داشت.

پس از پخت حبوبات و گوشت نوبت اضافه کردن نمک و سیب زمینی است. توجه داشته باشید نباید نمک را زودتر ازین مرحله اضافه کنید زیرا افزودن زودتر از موعدبا عث تاخیر در روند پخت گوشت میشود.

در نهایت رب گوجه فرنگی را به آبگوشت بیفزایید، همچنین دنبه،پیاز و گوجه را که بصورت چهارقاچ در ابتدای پخت به آبگوشت اضافه کرده بودید در ظرفی جداگانه به کمک گوشت کوب پوره کنید و به آبگوشت اضافه نمایید و اجازه دهید آبگوشت جا بیفتد.

در صورت تمایل می توانید هنگام افزودن رب از مقدار کمی زعفران آب زده برای عطر و طعم بهتر بهره ببرید.

پس از پخت کامل آبگوشت، استخوان و آب گوشت را جدا کرده و حبوبات را به کمک گوشت کوب به خوبی بکوبی.

در صورت تمایل می توانید هنگام سرو آبگوشت از مقدار کمی سبزی معطر خشک شده مانند ترخون برای تزئین و طعم دار کردن آبگوشت بهره ببرید.

آبگوشت را کنار سبزی خوردن تازه، ماست یا ترشی و دوغ سرو نمایید.

رسپی از ایمان محسنی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *