نان سیب

مواد لازم:

کره ذوب شده سرد : ۶۰ گرم

شکر : ۵۰ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

مایه خمیر فوری : ۱ قاشق سوپخوری

نمک : یک دوم  قاشق چایخوری

شیر : ۱ پیمانه

آرد قوی : حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم

مواد میانی :

سیب ۲ تا ۳ عدد

دارچین : ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا شیر ولرم را با مایه خمیر خشک و ۱ قاشق سوپخوری از شکر مخلوط کرده و اجازه دهید تا مخمر عمل بیاید.

در ظرفی دیگر، تخم مرغ را با مفتول بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود.

کره آب شده سرد را به شکر و تخم مرغ اضافه کنید.

خمیر مایه را نیز بیفزایید.

آرد را اضافه کرده، خمیر بگیرید. و یک ساعت در محیط استراحت دهید.

خمیر را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم کرده و به شکل دایره ای با قطر ۲۰ تا ۲۴ سانت باز کنید.

به شکل عکس برش دهید.

از مواد میانی داخل خمیر بگذارید.

در سینی چرب شده به مدت ۱۵ دقیقه مجدد استراحت دهید.

با زرده تخم مرغ و کمی زعفران رومال کنید.

فر دمای ۱۹۰ درجه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

مواد میانی:

سیب نگینی خرد شده را با دارچین مخلوط کنید.

رسپی از راضبه احدی

ماهنامه هنر قنادی

به اینستاگرام من سر بزنید.

 

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ هشتاد شش = نود پنج