کیک سیب

کیک سیب مخصوص عصرانه

مواد لازم:
سیبِ رنده درشت شده ۲ عدد
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
طرز تهیه کیک سیب:
شش عدد تخم مرغ رو با شکر و وانیل خوب بزنید حدودا پنج دقیقه تا شکر خوب حل بشه، آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و فقط در حدِ مخلوط شدن با مواد میکس کنید؛ در اینگونه کیکها همزدن زیادِ آرد باعث خوابیدن پفِ نهایی کیک میشه. سیبهاتون درشت باشه، رنده کنیدو داخل ملات کیک فولد کنید؛ همونطور که در فیلم ملاحظه میکنید فولد کردن در نتیجه حرکت دورانی لیسک و چرخاندن ظرف اتفاق میافته.نگران ته نشین شدنِ سیبها نباشید؛ ملات کیک سنگینه. من این کیک رو با سیب مکعبی خرد شده هم امتحان کردم ولی نتیجه کار، با سیب رنده شده مطلوب تر بود
قالبتونو با کاغذ روغنیِ مرغوب، کاور کنید؛ مایع کیک رو داخلش بریزید و بره تو فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج الی شصت دقیقه.
پیشنهاد میکنم حتما این کیکِ خوش طعم رو درست کنید؛ قطعا از خوش بافتیِ کیک سوپرایز خواهید شد

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + یک =