Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کیک سیب و دارچین

مواد لازم:

 کره 100 گرم

 روغن مایع : 1/2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

تخم مرغ: 5 عدد

ماست: 2 پیمانه

آرد: 3 پیمانه

بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

قالب مربع 20*20 یا 21*21 (من از قالب گرد با قطر بیشتر استفاده کردم)

ابتدا کره، روغن مایع و شکر با همزن خوب میزنید تا سفید و کشدار شود.

پنج عدد تخم مرغ داریم که دانه دانه به مواد افزوده و بعد از مخلوط شدن کامل یک تخم مرغ،که حدودا یک دقیقه کامل با همزن برقیست، تخم مرغ بعدی را می افزاییم،

دو پ ماست را اضافه میکنیم، عزیزان شیر جای ماست را نمیگیرد اگر میخواهید همین بافت را داشته باشید، لطفا دقت کنید.
سه پ آرد را با یک و نیم ق چ بیکینگ پودر الک کرده به مواد میافزاییم

و در نهایت در قالب ریخته و اسلایس های سیب نازک را روی ملات کیک قرار میدهیم به گونه ای که برش سیبها روی هم سوار باشند

دارچین روی سیبها میپاشیم و میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت یک ساعت میپزیم.

رسپی از مریم بنائی فر

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *