مواد لازم:
کره 100 گرم
روغن مایع : 1/2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 5 عدد
ماست: 2 پیمانه
آرد: 3 پیمانه
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
قالب مربع 20*20 یا 21*21 (من از قالب گرد با قطر بیشتر استفاده کردم)
ابتدا کره، روغن مایع و شکر با همزن خوب میزنید تا سفید و کشدار شود.
پنج عدد تخم مرغ داریم که دانه دانه به مواد افزوده و بعد از مخلوط شدن کامل یک تخم مرغ،که حدودا یک دقیقه کامل با همزن برقیست، تخم مرغ بعدی را می افزاییم،
دو پ ماست را اضافه میکنیم، عزیزان شیر جای ماست را نمیگیرد اگر میخواهید همین بافت را داشته باشید، لطفا دقت کنید.
سه پ آرد را با یک و نیم ق چ بیکینگ پودر الک کرده به مواد میافزاییم
و در نهایت در قالب ریخته و اسلایس های سیب نازک را روی ملات کیک قرار میدهیم به گونه ای که برش سیبها روی هم سوار باشند
دارچین روی سیبها میپاشیم و میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت یک ساعت میپزیم.
رسپی از مریم بنائی فر