Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

تارت سیب فرانسوى

موادلازم خمیر:

آرد: ١٧٠ گرم

پودرشکر: ١۵ گرم

نمک: ٢ گرم

کره: ١١٠ گرم

زرده تخم مرغ: ٢٠ گرم

آب: ۴۵ میلى لیتر

موادلازم میانى:

سیب: ٢٠٠ گرم

آب: ١٢۵ میلى لیتر

دارچین: ٨ گرم

جوز بویا: ١ گرم

رنده پوست لیمو ترش: ۵ گرم

شکر: ۵٠ گرم

موادلازم رویه:

سیب: ٢٠٠ گرم

آبلیمو: ١۵ گرم

مرباى زردآلو(پوره شده): ۵٠ گرم

آب پرتقال: ٣٠ میلى لیتر

شکر خام: ١۵ گرم

طرزتهیه خمیر:

آرد، نمک و پودرشکر را با هم مخلوط و الک نمایید و در دستگاه غذاساز بریزید، کره را افزوده و کمى مخلوط نمایید تا مواد بشکل خُرده نان درآید، حال مخلوط آب و زرده تخم مرغ را افزوده و مواد را بصورت خمیر مطلوبى درآورید و با پوشش پلاستیکى ١ ساعت در یخچال قرار دهید.

طرزتهیه موادمیانى:

سیب ها را بعد از پوست گیرى خُرد کرده و به همراه آب، شکر و رنده پوست لیمو تُرش روى حرارت متوسط قرار داده تا بپزد و آبِ آن کاملا تبخیر شود. پودر دارچین و جوزبویا را افزوده و از روى حرارت برداشته و آن را بصورت پوره درآورید و اجازه دهید خنک شود.

فر را روى دماى ٢٠٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. سیب ها را بصورت ورقه هاى نازک بُرش دهید و با آبلیمو مخلوط نمایید. خمیر تارت را روى سطح آردپاشى شده به کمک وردنه باز کنید و درون قالب مخصوص تارت به قطر ٢٣ سانتى متر پَهن کنید. پوره سیب را روى خمیر ریخته و صاف کنید، سیب هاى نازکِ بُرش خورده را روى سطح بصورت مرتب بچینید و شکر خام رویش بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. تارت را از فر خارج کرده و بوسیله قلموى آشپزخانه مخلوط مرباى زردآلو و آب پرتقال را روى سیب ها مالیده و تارت را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل با بستنى وانیلى یا خامه سرو نمایید.

.

.

#تارت_سیب_فرانسوى

رسپی از احسانه بیگی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *