Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان باگت فرانسوی

مواد لازم:

آب ولرم ۱ و ۱/۴ پیمانه

شکر ۲ قاشق غذاخوری

خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۳/۴ پیمانه

روغن ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۵ تا ۶ پیمانه

طرز تهیه:

آب، خمیر مایه، شکر را مخلوط کنید تا خمیر مایه عمل بیاید. برای مشاهده فیلم عمل آوردن خمیر مایه اینجا کلیک کنید.

نمک، روغن و سه پیمانه از آرد را بریزید و هم بزنید.

یاقی آرد را اضافه کنید.

خمیر حالت چسبنده دارد. ورز ندهید.

ظرفی را چرب نموده و خمیر را در آن بگذارید تا حجم ان دوبرابر شود (تقریبا ۳۰- تا ۴۵ دقیقه)

بعد از استراحت آن را به سطح کار منتقل نموده کمی آر د به خرد آن دهید اما حالت چسبندگی خمیر هنوز وجود دارد.

چانه گیری کنید.

روی ان را بپوشانید تا مجدد استراحت کند.

روی نان های را برش زده

بعد از ۱۵ دقیقه استراحت رومال کنیدو در فر از پیش گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

رسپی از سایت خوب

https://www.melskitchencafe.com

سپاس

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *