موادلازم خمیر:
آرد: ١٧٠ گرم
پودرشکر: ١۵ گرم
نمک: ٢ گرم
کره: ١١٠ گرم
زرده تخم مرغ: ٢٠ گرم
آب: ۴۵ میلى لیتر
موادلازم لایه زیرین:
پودر بادام ۶۰ گرم
پودر پسته ۶۰ گرم
یک قطره رنگ سبز
هل نصف قاشق چایخوری
شربت یک قاشق سوپخوری
لایه رو:
پودر بادام ۵۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
کره نرم ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
مواد خمیر را با غذاساز مخلوط کنید و خمیر را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
و سپس در قالب تارت ۲۷ سانتی بندازید.
از مواد زیرین در کف قالب پخش کنید
سپس مواد رویه
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و با کنافه و پسته تزئین کنید.
و روی آن شربت بریزید.