تارت باقلوا

موادلازم خمیر:

آرد: ١٧٠ گرم

پودرشکر: ١۵ گرم

نمک: ٢ گرم

کره: ١١٠ گرم

زرده تخم مرغ: ٢٠ گرم

آب: ۴۵ میلى لیتر

موادلازم لایه زیرین:

پودر بادام ۶۰ گرم

پودر پسته ۶۰ گرم

یک قطره رنگ سبز

هل نصف قاشق چایخوری

شربت یک قاشق سوپخوری

لایه رو:

پودر بادام ۵۰ گرم

شکر ۲۰ گرم

کره نرم ۵۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

آرد نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

مواد خمیر را با غذاساز مخلوط کنید و خمیر را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

و سپس در قالب تارت ۲۷ سانتی بندازید.

از مواد زیرین در کف قالب پخش کنید

سپس مواد رویه

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و با کنافه و پسته تزئین کنید.

و روی آن شربت بریزید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ بیست یک = بیست چهار