Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان بربری فانتزی

موادلازم خمیر:
آرد نان: ۱۵۰ گرم
آرد نول: ۱۰۰
پودرشیر: ۲۰ گرم
شکر: ۵ گرم
مایه خمیرفوری: ۷ گرم
بهبوددهنده: ۵ گرم
نمک: ۵ گرم
آب: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۲۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
طرزتهیه:
آردها، شکر، بهبود دهنده، پودرشیر، نمک و مایه خمیر را با هم در یک طرف ترکیب. کره را آب کرده، با روغن و آب مخلوط کنید، به باقی مواد بیافزایید.
ابتدا مواد را به کمک لیسک جمع کنید و روی سطح کار آورده و شروع به ورز نمایید.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه ورز مفید، خمیر را در ظرف چرب شده با درپوش قرار داده و اجازه دهید در دمای محیط ۹۰ دقیقه بماند.
خمیر را هواگیری کرده و روی سطح کار بیاورید. ورز دهید تا یکدست شود، چانه کنید و با درپوش ۱۵ دقیقه استراحت دهید. روی ورق(کاغذ)مخصوص پخت و پز خمیر را به شکل بیضی بزرگ به قطر نیم تا یک سانتی متر در بیاورید، رویش را بصورت طولی شیار ایجاد کنید، با آب اسپری و اجازه دهید با درپوش ۲۰ دقیقه استراحت کند. فر را روی دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. روی خمیری که استراحت کرده را با شیر یا مخلوط آب و آرد( که در نان بربری سنتی آموزش داده شده) رومال کنید و مجدد روی شیار های ایجاد شده فشار بیاورید(چرا که بعد از استراحت شیارهای اولیه کمتر شدند). کنجد رویش پاشیده و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. از فر خارج و بعد از خارج شدن بخار اولیه میل نمایید.
نکات:
فر برای این نان باید بالا باشد، شما با توجه به تجربه فردی و فری که با آن کار کرده اید میزان حرارت و زمان آن را مشخص کنید
دستورات بر مبنای فر گازی استاندارد نوشته شده است
میتوان در این دستور همه میزان آرد را از نول یا نان استفاده کرد اما این ترکیب خیلی بهتر است
نمک نان را میتوانید تا ۴ گرم افزایش دهید
نان بربری سنتی در دستورات قبل موجود میباشد که خواندن نکات آن میتواند کمک کننده شما باشد
میزان آب و آرد تقریبی است، لطفا نکات ذکر شده در دستورات نان های قبلی را بخوانید
میزان آب با شیر میتواند جایگزین شود
اگر پودر شیر در اختیار ندارید به نصف مقدارش آرد به دستور اضافه نمایید
پودرشیر همان شیرخشک است
خمیر این نان کمی چسبنده است که با ورز دهی باید رفع شود لطفا آرد خیلی اضافه نکنید
برای نرم نگه داشتن نان، بعد از پخت کامل آن را روی رک گذاشته برای ۱۵ دقیقه و بعد درون دستمال پیچیده و در یک کیسه نایلونی قرار دهید
شکر غذای مایه خمیر است و نان را شیرین نمیکند
استراحت های ذکر شده را رعایت کنید
منظور از دمای محیط بین ۲۴ الی ۲۷ درجه سانتی گراد است، لطفا خمیر را روی شوفاژ یا بخاری قرار ندهید
دمای مایعات دستور ۳۰ درجه سانتی گراد باشد
منظور از کاغذ پخت و پز، کاغذ استاندارد پخت است
از انواع ایرمت، سیل پت، سینی مخصوص، ورق های نازک چند بارمصرف می توانید استفاده کنید
قطر خمیر به سلیقه شما بستگی دارد فقط توجه داشته باشید که تغییر حجم هم میدهد
با این مقدار شما یک نان بربری فانتزی بزرگ خواهید داشت
برای خمیر گیری از دستگاه برقی هم می توانید استفاده نمایید
فرو رفتگی های خطی روی خمیر می تواند با نوک انگشتان، خط کش و… باشد

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *