Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کوکو لوبیا سبز

لوبیا سبزهارو بلانچ کنید

در کف ظرفتون بصورت مارپیچ بچینید

بعد مخلوطی از

4عدد تخم مرغ

پنیر پیتزا

پوره گوجه فرنگی

سیر تازه

روغن زیتون

نمک و فلفل

فلفل دلمه ای

روی لوبیا ها بریزید

و در فر 160 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید. حرارت از بالا و پایین

نوش جان

بلانچ كردن تكنيكي ساده براي حفظ طعم ،رنگ ،تردي و طراوت سبزيجات با استفاده از شوك سبزيجات در كوتاه ترين زمان ممكن است در عين حال با اين روش از توليد ساخت انزيم هايي كه موجب فساد و از دست رفتن طعم و رنگ سبزيجات حين فريز شدن خواهد شد جلوگيري مي شود
براي اجراي اين تكنيك مقداري آب در قابلمه ريخته تا زماني كه آب به جوش ايد در اين فاصله كاسه اي را با يخ و اب كاملا سرد پركرده ،سبزيجات را به اب جوش اضافه كرده (بسته به سختي و نوع سبزيجات از دو دقيقه تا ده دقيقه زمان متغيير خواهد بود) سپس سبزيجات را خارج كرده و بلافاصله در اب يخ ريخته تا زمان پخت متوقف شود (نكته مهم اين تكنيك اينست كه سبزيجات به هـيج وجه نبايد حالت نرم و پخته پيدا بكند ) .
در نهايت مرحله طعم دار كردن سبزيجات و يا فريز كردن بعد از بلانچ كردن صورت ميگيرد.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *