لوبیا سبزهارو بلانچ کنید
در کف ظرفتون بصورت مارپیچ بچینید
بعد مخلوطی از
4عدد تخم مرغ
پنیر پیتزا
پوره گوجه فرنگی
سیر تازه
روغن زیتون
نمک و فلفل
فلفل دلمه ای
روی لوبیا ها بریزید
و در فر 160 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید. حرارت از بالا و پایین
نوش جان
بلانچ كردن تكنيكي ساده براي حفظ طعم ،رنگ ،تردي و طراوت سبزيجات با استفاده از شوك سبزيجات در كوتاه ترين زمان ممكن است در عين حال با اين روش از توليد ساخت انزيم هايي كه موجب فساد و از دست رفتن طعم و رنگ سبزيجات حين فريز شدن خواهد شد جلوگيري مي شود
براي اجراي اين تكنيك مقداري آب در قابلمه ريخته تا زماني كه آب به جوش ايد در اين فاصله كاسه اي را با يخ و اب كاملا سرد پركرده ،سبزيجات را به اب جوش اضافه كرده (بسته به سختي و نوع سبزيجات از دو دقيقه تا ده دقيقه زمان متغيير خواهد بود) سپس سبزيجات را خارج كرده و بلافاصله در اب يخ ريخته تا زمان پخت متوقف شود (نكته مهم اين تكنيك اينست كه سبزيجات به هـيج وجه نبايد حالت نرم و پخته پيدا بكند ) .
در نهايت مرحله طعم دار كردن سبزيجات و يا فريز كردن بعد از بلانچ كردن صورت ميگيرد.