Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

دسر ماست و توت سیاه

مواد لازم برای لایه توت فرنگی:
شکر ۶۰ گرم
شیر ۱۹۰ گرم
وانیلین ۱/۸ قاشق چایخوری
آب سرد ۶۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
ماست شیرین ۱۳۵ گرم
خامه فرم گرفته ۹۰ گرم
پوره توت فرنگی ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای لایه توت سیاه:
شکر ۶۰ گرم
شیر ۱۹۰ گرم
وانیلین ۱/۸ قاشق چایخوری
آب سرد ۶۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
ماست شیرین ۱۳۵ گرم
خامه فرم گرفته ۹۰ گرم
پوره توت سیاه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شده و شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.
آب سرد را در کاسه کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند سپس به روش بن ماری اجازه دهید ژلاتین ذوب شود.
محلول ژلاتین را به تدریج به مخلوط شیر و شکر بیفزایید. اسانس در صورت دلخواه بیفزایید.
ماست را ویسک بزنید تا یکدست شود.
ماست را کم کم به خامه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مایه ژلاتین دار خنک شده را کم کم به ماست و خامه اضافه کنید.
در آخر پوره توت فرنگی را افزوده و هم بزنید.

توی ظرف دسر بریزید در یخچال قرار دهید و اجازه دهید ببندد.

همین روال را برای توت سیاه انجام دهید.

بسیار خوشمزه

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *