مواد لازم برای لایه توت فرنگی:
شکر ۶۰ گرم
شیر ۱۹۰ گرم
وانیلین ۱/۸ قاشق چایخوری
آب سرد ۶۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
ماست شیرین ۱۳۵ گرم
خامه فرم گرفته ۹۰ گرم
پوره توت فرنگی ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای لایه توت سیاه:
شکر ۶۰ گرم
شیر ۱۹۰ گرم
وانیلین ۱/۸ قاشق چایخوری
آب سرد ۶۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
ماست شیرین ۱۳۵ گرم
خامه فرم گرفته ۹۰ گرم
پوره توت سیاه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شده و شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.
آب سرد را در کاسه کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند سپس به روش بن ماری اجازه دهید ژلاتین ذوب شود.
محلول ژلاتین را به تدریج به مخلوط شیر و شکر بیفزایید. اسانس در صورت دلخواه بیفزایید.
ماست را ویسک بزنید تا یکدست شود.
ماست را کم کم به خامه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مایه ژلاتین دار خنک شده را کم کم به ماست و خامه اضافه کنید.
در آخر پوره توت فرنگی را افزوده و هم بزنید.
توی ظرف دسر بریزید در یخچال قرار دهید و اجازه دهید ببندد.
همین روال را برای توت سیاه انجام دهید.
بسیار خوشمزه
نوش جان