پوند کیک توت فرنگی و ماست

مواد لازم:
آرد همه منظوره 195 گرم
بیکینگ پودر  4 گرم
زست 1 عدد لیمو ترش
نمک 1 پینچ
شکر 200 گرم
ماست یونانی با شیر کامل 185 گرم
روغن مایع 112 گرم
تخم بزرگ 2  عدد
توت فرنگی خرد شده 100 گرم
طرز تهیه:
فر را در دمای 165 درجه روشن کنید.
قالب خود را (برای من 20*30 بود) کاغذ انداخته چرب و آردپاشی کنید.
بیکینگ پودر و نمک و آرد را مخلوط کرده الک کنید.
شکر را با پوست لیمو مخلوط کنید سپس ماست ، روغن ، تخم مرغ را به ان اضافه کرده هم بزنیدتا تا مخلوط شوند.
مواد خشک را اضافه کرده و کمی هم بزنید در حد مخلوط شدن.
توت فرنگی خرد شده را اضافه کنید و فولد کنید.
خمیر را در قالب بریزید.
من برای حدود 30 دقیقه در فر گذاشتم تا روی کیک کاملا طلایی بشه.
و برای روی کیک از خامه استفاده کردم اما شما میتونید از کرم لیمو استفاده کنید.
که ترکیبی از
400 گرم خامه
50 گرم شکر
زست 1 لیمو
است.
نوش جان
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنجاه پنج + = شصت