پوند کیک توت فرنگی و ماست

مواد لازم:
آرد همه منظوره ۱۹۵ گرم
بیکینگ پودر  ۴ گرم
زست ۱ عدد لیمو ترش
نمک ۱ پینچ
شکر ۲۰۰ گرم
ماست یونانی با شیر کامل ۱۸۵ گرم
روغن مایع ۱۱۲ گرم
تخم بزرگ ۲  عدد
توت فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
فر را در دمای ۱۶۵ درجه روشن کنید.
قالب خود را (برای من ۲۰*۳۰ بود) کاغذ انداخته چرب و آردپاشی کنید.
بیکینگ پودر و نمک و آرد را مخلوط کرده الک کنید.
شکر را با پوست لیمو مخلوط کنید سپس ماست ، روغن ، تخم مرغ را به ان اضافه کرده هم بزنیدتا تا مخلوط شوند.
مواد خشک را اضافه کرده و کمی هم بزنید در حد مخلوط شدن.
توت فرنگی خرد شده را اضافه کنید و فولد کنید.
خمیر را در قالب بریزید.
من برای حدود ۳۰ دقیقه در فر گذاشتم تا روی کیک کاملا طلایی بشه.
و برای روی کیک از خامه استفاده کردم اما شما میتونید از کرم لیمو استفاده کنید.
که ترکیبی از
۴۰۰ گرم خامه
۵۰ گرم شکر
زست ۱ لیمو
است.
نوش جان
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + چهار =