خیلی ساده و بی ریا در انتظار بهار 1399
مواد لازم:
کره 120 گرم
پودر شکر 30 گرم
زرده تخم مرغ 15 گرم
وانیلا 1 گرم
آرد نول 125 گرم
شیر خشک 20 گرم
نمک 1 گرم
طرز تهیه:
کره، پودرشکر، زرده و وانیل با با همزن بزنید.
مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید.
قدری هم بزنید تا خمیر شکل گیرد.
خمیر را به ضخامت 4 میل باز کنید و در یخچال به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
خمیر را پس از استراحت کاتر بزنید.
مجدد 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
به مدت 10 دقیقه در فر 175 درجه بپزید.
نکات:
میتونید به جای شیرخشک آرد جایگزین کنید ولی تو طعم تاثیر میزاره.
این شیرینی فقط لبه هاش طلایی میشه.
زیاد نمیتونید این شرینی و نگهداری کنید.
به جای کره میتونید از مارگارین استفاده کنید.
نوش جان