نانک‌های حلوایی

مواد لازم:

شکر ۵۵ گرم

شیر ولرم ۱۳۰ گرم

تخم مرغ کامل ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ۵۰ گرم

آرد ۲۵۰ گرم

حلوا ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد برای تزئین

طرز تهیه:

شکر را در شیر ولرم حل کرده و سپس خمیرمایه را روی سطح آب پاشیده و به آرامی مخلوط کنید تا تمام ذرات مرطوب شود.

بهتر است قبل از مخلوط کردن کمی صبر کنید تا ذرات خمیرمایه آب را جذب کرده و راحت‌تر حل شود. کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل کند.

در ظرف دیگری تخم مرغ را با مفتول بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود. سپس مایه خمیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را ورز هید و وقتی یکدست شد در کاسه ای که کف آن را چرب کرده اید برای ۱ ساعت استراحت دهید.

پس از استراحت از خمیر گلوله های کوچک بردارید و با دست باز کنید و در میان ان حلوا قرار دهید و خمیر را ببندید.

مجدد ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

رومال کنید.

تزئین کنید.

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

توک

مواد لازم:

شیر ۱۶۰ گرم

شکر ۱ قاشق سوپخوری

خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

کره ۱۵۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

آرد ۳۵۰ گرم

زعفران و زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد، کشمش برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و خمیر مایه را روی شیر ولرم ریخته و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

در ظرفی دیگر کره نرم شده و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید و خمیر بگیرید.

نیم ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم بگیرد.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید.

روی آن را با چنگال سوراخ کنید. رومال کنید، تزئین کنید.

در دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا روی نان ها طلایی شود.

 

نان سیب و کشمش

مواد لازم:

آرد ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم

مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری

شکر قهوه ای روشن ۳ قاشق سوپخوری

آب ولرم یک دوم پیمانه

شیر ولرم دوسوم پیمانه

سیب بدون پوست نگینی خرد شده ۱ و ½ پیمانه

کشمش یک چهارم پیمانه

کره ذوب شده ۱ قاشق سوپخوری

دارچین یک دم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ یک عدد

زرده تخم مرغ جهت رومال

طرز تهیه:

مایه خمیر، ۱ قاشق سوپخوری از شکر قهوه ای، آب و شیر ولرم و یک پیمانه آرد را مخلوط کنید و برای ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

سیب، دارچین، نمک، کشمش و کره ذوب شده رو اضافه کنید و در اخر به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

خمیر را در حد یکدست شدن ورز دهید سپس در کاسه ای که کف آن را کمی چرب کرده اید به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

بعد از سپری شدن مرحله استراحت خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. و سه نوار باریک کرده و ببافید.

در اخر دو سر بافت را بهم وصل کنید. و مجدد نیم ساعت استراحت دهید.

با زرده تخم مرغ رومال کنید.

و در فر۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود.

کاپ کیک کدوحلوایی، دارچین  و خامه

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

شکر قهوه ای ¾ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

پوره کدوحلوایی ۱ و ½ پیمانه

آرد ۱ و ½ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ و ¼ قاشق چایخوری

جوش شیرین ½ قاشق چایخوری

نمک ¼ قاشق چایخوری

ادویه ها:

دارچین ۲ قاشق چایخوری

زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی ½ قاشق چایخوری

هل ۱/ قاشق چایخوری

میخک ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری

و خامه قنادی به میزان لازم

طرز تهیه:

کره، شکر، کدو حلوایی، تخم مرغ و مخلوط کنید. (مایه رقیق است)

مواد خشک را بیفزایید.

در قالب مافن کپسول بندازید و از نیم پیشتر کپسول ها را پر کنید.

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

نوش جان

پیتزا با آرد کامل و مرغ و سس پستو

مواد لازم:

آرد کامل ۲۵۰ گرم

روغن زیتون ۱۲ گرم

مایه خمیر ۴ گرم

شکر ۴ گرم

نمک ۵ گرم

آب ۱۵۵ گرم

طرز تهیه خمیر:

همه مواد را مخلوط کنید و  به تدریج آب را بیفزایید و خمیر بگیرید.

برای ۱ الی ۲ ساعت خمیر را استراحت دهید.

برای تهیه سس پستو:

ریحان ۱ پیمانه

روغن زیتون ۱/۳ پیمانه

پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری

تخم کاج یا مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۳ حبه

کمی فلفل

طرز تهیه:

همه مواد را در میکس کنید. سس آمادس.

مرغ را با پیاز و کمی نمک و فلفل طبخ کنید. و ریش ریش کنید.

روی خمیر از سس پستو بمالید.

پنیر پیتزا روی ان بریزید.

مرغ ریش ریش شده و قارچ

مجدد کمی پنیر پیتزا

و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

 

کرم موکا موزی

شیر یک لیتر
شکر یک پیمانه
پودر کاکایٔوی مرغوب ۴ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۴قاشق غذاخوری سر پر
موز خرد شده سه عدد
خامه صبحانه یک بسته(۲۲۰گرم)
آب سرد یک سوم پیمانه
طرز تهیه:

زلاتین رو روی سطح آب بپاشید و بن ماری کنید تا شفاف بشه
شیر رو با پودر کاکایٔو و نسگافه و شکر روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه
ژلاتین رو به محلولتون اضافه کنید
حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا از داغی بیفته
خامه رو با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا تم هوادهی بشه و بافتش سبکتر و هم بکنواخت بشه؛ به مخلوطتتون اضافه کنید
نصف مخلوطتتون رو بریزید تو قالب و بزارید تو فریزر حدودا نیم ساعت تا کمی بسته بشه، بعد موزهاتونو حلقه کنید روش
دوباره بزارید تو فریزر تا فیکس بشه به دسرتون
از فریزر دربیاریدو روی موزها باقی کرمتونو رو بریزید و بزارید تو یخچال
دسرهاتونو شب تا صبح اجازه بدید تو یخچال بمونه تا قشنگ سفت بشه و بتونید قالبی در بیارید
به نکته دیگه اینکه همیشه سعی کنید از ورق ژلاتین به جای پودر ژلاتین استفاده کنید.

تارت به و زعفران

مواد لازم برای پوسته تارت:

آرد ۲۵۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

آب یخ ۲-۳ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه پوسته:

آرد و کره سرد را در غذاساز بریزید و ضربانی مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

زرده تخم مرغ را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آب سرد را اضافه کنید و خمیر بگیرید.

خمیر را در کیسه نایلونی پهن کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مواد داخل تارت:

به ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه

آب ۳۰۰ گرم

میخک، دارچین، جوز هندی و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

به رو برش های نازک بزنید.

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

ادویه ها را اضافه کنید.

به را اضافه کنید.

اجازه دهید تا مواد غلیظ شود.

حدود ۴۵ دقیقه برای من روی شعله ملایم بود.

قالب های تارت تکنفره رو آرد پاشی کنید و خمیر بیندازید.

با مواد میانی خنک شده پر کنید.

برای ۳۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه بپزید.

این میزان مواد به من ۷ تا تارت تکنفره داد. و در نهایت ینظرم کمی شیرینیش کم بود و میتونست یکم بیشتر باشه.

 

 

سالاد اسفناج

اسفناج

انار

نارنگی

پنیر فتا

گردو

سیب

فیله پرتقال یا نارنگی

روغن زیتون

نمک و فلفل

 

کیک موکا و گردو

مواد لازم :
. تخم مرغ ۵ عدد
.شکر ۲۰۰ گرم
.وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری ( پودری ۱/۳ ق چ )
. روغن مایع ۵۰ گرم ( حدودا ۱/۴ پیمانه )
.پودر کاکایٔو ۳ قاشق غذاخوری
. پودر قهوه با نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
.آب جوش ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم )
.گردو خرد شده نصف پیمانه
. آرد ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم )
.بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری ( ۸ گرم)
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
.
.ابتدا قالبتون رو‌با یه تیکه کره یا روغن جامد حسابی چرب کنید و با الک آرد پاشی کنید طوری که یک لایه آرد نازک کلِ قالب رو بگیره، اضافیش رو خالی کنید و بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه
.
بعد فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شه
.
. بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم
.سفیده رو‌با همزن برقی حسااابی میزنیم تا فرم‌ بگیره، بعد میزاریمش داخل یخچال تا آب نندازه
. حالا زرده هارو با شکر و وانیل اونقدری میزنیم تا کرم رنگ بشه و‌حجم بگیره بعد روغن رو اضافه میکنیم و یه همه کوچولو میزنیم
. پودر قهوه رو داخل آب جوش حل میکنیم و‌به همراه گردو به موادمون اضافی میکنیم و مخلوط میکنیم
.
.
حالا آرد+پودر کاکایٔو + بکینگ پودر و‌نمک رو روی مواد زرده اَلک میکنیم و با هم فولد میکنیم ( با لیسک زیر و‌رو‌میکنیم تا به خورد هم برن )
. بعد سفیده رو تو سه مرحله به مواد اضافه کرده و با هم ترکیبشون میکنیم
. قالب رو از فریزر بیرون آورده و‌مواد رو داخلش میریزیم و‌میزاریم داخل فر تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزه
امیدوارم‌ درست کنید و نوش جان کنید