شیرینی نارگیلی پودری

مواد لازم:
آرد ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب ۵۰ گرم
پودرقند الک شده ۷۰ گرم
روغن جامد ۶۰ گرم
پودر پسته برای تزیٔین
طرز تهیه:
آرد و پودر نارگیل را مخلوط کرده و چند مرحله آسیاب کنید تا کاملا پودر شود.
پودر قند و روغن را هم بزنید تا سبک و روشن شود.
مخلوط آرد را اضافه کنید و خمیر بگیرید و برای نیم ساعت استراحت دهید.
سپس به ضخامت ۱ سانتی متر باز کرده روی آن پودر پسته بپاشید و کمی با وردنه فشار دهید تا به خورد خمیر برود.
قالب زده، در سینی فر بچینید. در فر با دمای ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

کوکی دبل چاکلت ترک دار

مواد لازم:
آرد ۱۲۵ گرم
پودرکاکایٔو ۵۳ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
کره ۱۱۵ گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
۱ پیمانه (بادام زمینی، بادام یا شکلات تلخ)

طرز تهیه:
کره وشکر را با پدل بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
مواد خشک را بیفزایٔید. و خمیر حاصله را برای ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس از خمیر گلوله ها یکسان تهیه کنید و در پودر قند بغلطانید. باا فاصله در سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه بپزید.

کوکی نسکافه

مواد لازم:
کره یا مارگارین ۱۷۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر نسکافه یک و یک دوم قاشق چایخوری
آب گرم جهت حل کردن نسکافه یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات ذوب شده به مقدار لازم

طرز تهیه:
کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ جذب مواد شود.در این مرحله نسکافه حل شده در آب و خنک را نیز اضافه کنید. در آخر آرد را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره M1 ریخته و روی سینی فر ماسوره بزنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن یک طرف شیرینی را داخل شکلات فر کرده و‌ در صورت تمایل کمی بادام خرد شده روی آن بپاشید.
این شیرینی به مدت طولانی در ظرف دردار قابل نگه داری می باشد.
مقدار آبی که برای حل کردن نسکافه استفاده میشود کم است و نسکافه را حالت خمیری و غلیظ به مواد کره ای اضافه کنید.
برای ثابت ماندن فرم شیرینی ماسوره زده قبل از پخت سینی را می توانید ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید.

تارت باقلوا

موادلازم خمیر:

آرد: ١٧٠ گرم

پودرشکر: ١۵ گرم

نمک: ٢ گرم

کره: ١١٠ گرم

زرده تخم مرغ: ٢٠ گرم

آب: ۴۵ میلى لیتر

موادلازم لایه زیرین:

پودر بادام ۶۰ گرم

پودر پسته ۶۰ گرم

یک قطره رنگ سبز

هل نصف قاشق چایخوری

شربت یک قاشق سوپخوری

لایه رو:

پودر بادام ۵۰ گرم

شکر ۲۰ گرم

کره نرم ۵۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

آرد نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

مواد خمیر را با غذاساز مخلوط کنید و خمیر را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

و سپس در قالب تارت ۲۷ سانتی بندازید.

از مواد زیرین در کف قالب پخش کنید

سپس مواد رویه

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و با کنافه و پسته تزئین کنید.

و روی آن شربت بریزید.

 

کوکی کورن فلکس

مواد لازم:

آرد ۲۶۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

کره ۱۸۵ گرم

پودر شکر یا شکر خیلی ریز ۱۶۵ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

شیر ۲ قاشق سوپخوری

گردو خرد شده ۸۰ گرم

کشمش ۱۷۰ گرم

کورن فلکس ۱۵۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شکر،کره و وانیل را هم زده و تک تک تخم مرغ ها را اضافه کنید تا خوب مخلوط شود.

آرد و بیکینگ پودر، گردو و کشمش را بیفزایید و خمیر حاصله را برای چند ساعت در یخچال استراحت دهید.

پس از استراحت از خمیر گلوله های هم اندازه درست کند و در کورن فلکس بغلطانید.

در سینی فر بچینید و حدود ۱۲ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده بپزید.

نوش جان

پودینگ شکلاتی

مواد لازم :
شیر سرد ۲ لیوان
. نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
. پودر کاکایٔو ۲ قاشق غذاخوری سر پُر
. شکر نصف پیمانه
. شکلات تلخ ۵۰ گرم
شکلات شیری ۵۰ گرم
.وانیل نوک قاشق چایخوری
.خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
.طرز تهیه :
. ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزیم بعد پودر کاکایٔو، نشاسته ذرت و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا باهم ترکیب شن
. بعد قابلمه رو‌روی شعله اجاق میزاریم و هم میزنیم تا داغ بشه، وقتی شروع به قل زدن کرد شعله رو‌کمه کم میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سفت بشه ( حدودا ۵ دقیقه طول میکشه )
. بعد که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم و ۱۰۰ گرم شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکلات داخلش آب شه بعد خامه رو اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا پودینگمون یکدست شه. توی ظرف هامون میریزیم و میذاریم تو یخچال تا کمی سفت بشه

نان تست کره‌ای

مواد لازم :
آرد ( نان فانتزی ) ۵۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شیر خشک ۳۵ گرم
مخمر خشک فوری ۹ گرم
شکر ۱۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آب حدودا ۲۹۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشکمون رو داخل کاسه همزن ریخته و آب رو‌کم کم اضافه میکنیم
( آب گرمی که از شیر آب گرفته شده)
. آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه
. ۲-۳ دقیقه با میکسر ورز میدیم یا بادست
تا خمیر خوب جمع شه و از کاسه جدا شه
. بعد در چند مرحله کره ی به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدیم تا صاف و نرمی به دست بیاد
. خمیر رو توی یه کاسه چرب شده قرار میدیم و روش سلفون میکشیم به مدت ۱۰ دقیقه
. دوباره یک دقیقه دیگه ورز میدیم و هواگیری میکنیم و داخل کاسه میزاریم و سلفون میکشیم و ۱۰ دقیقه دیگه استراحت میدیم
. بعد خمیر رو باز میکنیم و رُل میکنیم و داخل قالب چرب شده قرار میدیم و روش کیسه ی چرب شده میکشیم و‌میزاریم یه جای نسبتا گرم ( مثل: کنار بخار کتری یا مثل من داخل فری که تو یه گرمای کوچولو توش داره
حتی میتونید یه کاسه آب داغ بزارید داخل فر تا یکم مرطوب بشه ) خمیرتون ۱ تا ۱/۵ ساعت باید استراحت کنه تا حسابی حجم بگیره
. فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم ( فر برقی ( باید روی فن روشن بشه)
. کیسه رو از روی خمیر به آرومی برمیداریم و با اسپری آب میپاشیم روش و کنجد ، چیاسید، تخم کتان ، شاهدانه یا تخم آفتابگردان روش میریزیم
. داخل فر داغ شده قرار میدیم و به مدت۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا حسابی رنگ بگیره و بپزه
( برای رنگ بهتر میتونید به جای اسپری آب از رومال تخم مرغ استفاده بکنید تا خوش رنگ تر بشه)

پاناکوتا خرمالو

مواد لازم:
ژلاتین ۱۶ گرم
آب نصف پیمانه
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
خرمالوی پوره شده ۵ عدد
کمی وانیل
طرز تهیه:
اول از همه شونزده گرم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب بپاشین و به حالت بن ماری اجازه بدین تا ژلاتین آب بشه.
بعد چهارصد گرم خامه صبحانه، نصف پیمانه شیر، نصف پیمانه شکر و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل رو تو یه قابلمه دیگه بریزین و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون کنین. حتما حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه، کافیه.
پوره خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه کنین و هم بزنین مرحله ی آخرم اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدنه حالا مایه پاناکوتا رو تو قالباتون بریزین و یه دو سه ساعتی تو یخچال بذارینشون تا خودشنو بگیره. نووووش جاااان

نانک‌های حلوایی

مواد لازم:

شکر ۵۵ گرم

شیر ولرم ۱۳۰ گرم

تخم مرغ کامل ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ۵۰ گرم

آرد ۲۵۰ گرم

حلوا ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد برای تزئین

طرز تهیه:

شکر را در شیر ولرم حل کرده و سپس خمیرمایه را روی سطح آب پاشیده و به آرامی مخلوط کنید تا تمام ذرات مرطوب شود.

بهتر است قبل از مخلوط کردن کمی صبر کنید تا ذرات خمیرمایه آب را جذب کرده و راحت‌تر حل شود. کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل کند.

در ظرف دیگری تخم مرغ را با مفتول بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود. سپس مایه خمیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را ورز هید و وقتی یکدست شد در کاسه ای که کف آن را چرب کرده اید برای ۱ ساعت استراحت دهید.

پس از استراحت از خمیر گلوله های کوچک بردارید و با دست باز کنید و در میان ان حلوا قرار دهید و خمیر را ببندید.

مجدد ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

رومال کنید.

تزئین کنید.

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

توک

مواد لازم:

شیر ۱۶۰ گرم

شکر ۱ قاشق سوپخوری

خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

کره ۱۵۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

آرد ۳۵۰ گرم

زعفران و زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد، کشمش برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و خمیر مایه را روی شیر ولرم ریخته و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

در ظرفی دیگر کره نرم شده و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید و خمیر بگیرید.

نیم ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم بگیرد.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید.

روی آن را با چنگال سوراخ کنید. رومال کنید، تزئین کنید.

در دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا روی نان ها طلایی شود.