کرم موکا موزی

شیر یک لیتر
شکر یک پیمانه
پودر کاکایٔوی مرغوب ۴ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۴قاشق غذاخوری سر پر
موز خرد شده سه عدد
خامه صبحانه یک بسته(۲۲۰گرم)
آب سرد یک سوم پیمانه
طرز تهیه:

زلاتین رو روی سطح آب بپاشید و بن ماری کنید تا شفاف بشه
شیر رو با پودر کاکایٔو و نسگافه و شکر روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه
ژلاتین رو به محلولتون اضافه کنید
حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا از داغی بیفته
خامه رو با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا تم هوادهی بشه و بافتش سبکتر و هم بکنواخت بشه؛ به مخلوطتتون اضافه کنید
نصف مخلوطتتون رو بریزید تو قالب و بزارید تو فریزر حدودا نیم ساعت تا کمی بسته بشه، بعد موزهاتونو حلقه کنید روش
دوباره بزارید تو فریزر تا فیکس بشه به دسرتون
از فریزر دربیاریدو روی موزها باقی کرمتونو رو بریزید و بزارید تو یخچال
دسرهاتونو شب تا صبح اجازه بدید تو یخچال بمونه تا قشنگ سفت بشه و بتونید قالبی در بیارید
به نکته دیگه اینکه همیشه سعی کنید از ورق ژلاتین به جای پودر ژلاتین استفاده کنید.

تارت به و زعفران

مواد لازم برای پوسته تارت:

آرد ۲۵۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

آب یخ ۲-۳ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه پوسته:

آرد و کره سرد را در غذاساز بریزید و ضربانی مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

زرده تخم مرغ را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آب سرد را اضافه کنید و خمیر بگیرید.

خمیر را در کیسه نایلونی پهن کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مواد داخل تارت:

به ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه

آب ۳۰۰ گرم

میخک، دارچین، جوز هندی و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

به رو برش های نازک بزنید.

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

ادویه ها را اضافه کنید.

به را اضافه کنید.

اجازه دهید تا مواد غلیظ شود.

حدود ۴۵ دقیقه برای من روی شعله ملایم بود.

قالب های تارت تکنفره رو آرد پاشی کنید و خمیر بیندازید.

با مواد میانی خنک شده پر کنید.

برای ۳۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه بپزید.

این میزان مواد به من ۷ تا تارت تکنفره داد. و در نهایت ینظرم کمی شیرینیش کم بود و میتونست یکم بیشتر باشه.

 

 

سالاد اسفناج

اسفناج

انار

نارنگی

پنیر فتا

گردو

سیب

فیله پرتقال یا نارنگی

روغن زیتون

نمک و فلفل

 

کیک موکا و گردو

مواد لازم :
. تخم مرغ ۵ عدد
.شکر ۲۰۰ گرم
.وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری ( پودری ۱/۳ ق چ )
. روغن مایع ۵۰ گرم ( حدودا ۱/۴ پیمانه )
.پودر کاکایٔو ۳ قاشق غذاخوری
. پودر قهوه با نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
.آب جوش ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم )
.گردو خرد شده نصف پیمانه
. آرد ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم )
.بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری ( ۸ گرم)
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
.
.ابتدا قالبتون رو‌با یه تیکه کره یا روغن جامد حسابی چرب کنید و با الک آرد پاشی کنید طوری که یک لایه آرد نازک کلِ قالب رو بگیره، اضافیش رو خالی کنید و بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه
.
بعد فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شه
.
. بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم
.سفیده رو‌با همزن برقی حسااابی میزنیم تا فرم‌ بگیره، بعد میزاریمش داخل یخچال تا آب نندازه
. حالا زرده هارو با شکر و وانیل اونقدری میزنیم تا کرم رنگ بشه و‌حجم بگیره بعد روغن رو اضافه میکنیم و یه همه کوچولو میزنیم
. پودر قهوه رو داخل آب جوش حل میکنیم و‌به همراه گردو به موادمون اضافی میکنیم و مخلوط میکنیم
.
.
حالا آرد+پودر کاکایٔو + بکینگ پودر و‌نمک رو روی مواد زرده اَلک میکنیم و با هم فولد میکنیم ( با لیسک زیر و‌رو‌میکنیم تا به خورد هم برن )
. بعد سفیده رو تو سه مرحله به مواد اضافه کرده و با هم ترکیبشون میکنیم
. قالب رو از فریزر بیرون آورده و‌مواد رو داخلش میریزیم و‌میزاریم داخل فر تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزه
امیدوارم‌ درست کنید و نوش جان کنید

نان اسفناج و پنیر

مواد لازم برای خمیر
شیر ولرم ۱ پیمانه(۲۵۰ گرم)
آب ولرم ۱/۲ پیمانه ( ۱۱۸ گرم)
روغن مایه ۱/۲ پیمانه (۱۱۸ گرم)
شکر ۱ ق غذاخوری ( ۱۲ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱۰ گرم( ۱ و نیم ق چ)
نمک ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳ تا ۴ پیمانه ( ۵۰۰ گرم)
ابتدا خمیر مایه و شکر و با مقداری از شیرمان ( که ولرم است) مخلوط میکنیم و یکربع زمان میدیم تا فعال شود، تخم مرغ و مابقی شیر و آب ولرم مان و نمک را مخلوط کرده، خمیر مایه ی فعال شده را میافزاییم بعلاوه ی ۳ پیمانه آرد ، همزن را روشن کرده و با سری مخصوص نان( قلاب یا هوک) شروع میکنیم به ورز دادن، حدود یک پیمانه ی دیگر آرد داریم که آهسته آهسته به خمیر اضافه میکنیم، خمیرمان به دلیل داشتن مایعات زیاد، چسبنده ست، پس نگران نباشین و بیش از حد آرد اضافه نکنین، همینکه خمیر به دست تمیز شما نچسبد کافیست، بعد از ۵ دقیقه ورز دادن، سطح خمیر را با کمی روغن زیتون چرب کرده،روی آنرا پوشانده و یکساعت استراحت بدین.
این میزان خمیر به من دوتا ظرف گرد ۱۸ سانت نون داد.
زمان باز کردن نان،سطح کار را خوب آرد پاشی کنین.
مواد میانی
اسفناج پخته ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
سیر چند حبه
برای مواد میانی،اسفناج تازه را خرد کرده، بدون اضافه کردن آب، روی حرارت قرار بدین،نمک و فلفل و چهار حبه سیر هم به آن اضافه کنین و اجازه بدین آب آن کاملا کشیده شود، خنک که شد،پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به آن اضافه کنین( میتونین پنیر فتا، پنیر پیتزا یا پنیر چدار را جایگزین موزارلا کنین)

کیک خرمالو

 

کیک خرمالو 🍂🍁🍂Persimmon Cake

👈🏻مواد لازم:
خرمالو ۳یا۴ عدد
جوش شیرین ۱ ق چ خ
کره ۱۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم (۱پیمانه)
تخم مرغ ۲عدد
رنده پوست نارنگی یا پرتقال ۱ ق چ خ
آرد ۲۵۰گرم (۲پیمانه)
بیکینگ پودر ۲ق چ خ
نمک یک پنس
دارچین ۱/۲ق چ خ
جوز هندی ۱/۸ ق چ خ
میخک ۱/۸ ق چ خ
گردو خرد شده ۶۰گرم (۱/۲پیمانه سرپر)
.
👈🏻طرز تهیه:
۱-مواد خشک (آرد،بیکینگ پودر،نمک، دارچین، جوزهندی،میخک) رو با هم ترکیب کنین و فعلا بذارین کنار.
۳-خرمالو ها رو با دستگاه یا چنگال پوره کنین و یک پیمانه یا ۲۵۰گرم ازش جدا کنین و فعلا بذارین کنار.
۳-کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همزن برای یکی دو دقیقه هم بزنید تا نرم و کرمی بشن و کمی پف کنن.
۴-تخم مرغ و رنده پوست نارنگی یا پرتقال رو اضافه کنید و هم بزنید.
۵-حالا جوش شیرین و پوره خرمالو رو خوب با هم ترکیب کنین و یک دقیقه بهش استراحت بدین. بعد اضافه کنین به مواد و هم بزنین.
۶-مواد خشک رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر هم گردوی خرد شده رو ترکیب کنین.
۷-مواد روتو قالب‌۲۰سانت چرب شده که کفش کاغذ روغنی داره بریزین و تو فر ۱۸۰ درجه برای حدود نیم ساعت بپزین.
۸-بعد که خنک شد از قالب دربیارین و وقتی کامل خنک شد برش بزنین و تزیین کنین.
.
👈🏻نکات:
*اگه ترکیب جوش شیرین و پوره خرمالو رو زیاد استراحت بدین خیلی بیش از حد سفت میشه.
*از قالب ۲۰ یا ۲۳ سانت یا قالب میان تهی میتونین استفاده کنین.
*مدت زمان پخت تو فر های مختلف متفاوته.
*گردو رو میتونین حذف کنین و یا با چیز دیگه ای جایگزین کنین.

دسر موز و نسکافه

مواد لازم:
موز خرد شده ۳ عدد
شیر ۳ پیمانه
پودرژلاتین ۴ قاشق غذاخوری استاندارد
خامه ۲۲۰ گرم (۱ پیمانه)
شیر عسلی ۵ قاشق غذاخوری استاندارد یا شکر ۱ پیمانه (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم)
نسکافه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری


سه پیمانه شیر نیاز دارید که یک پیمانه آن را جدا گانه در کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و اجازه بدید کمی شیر رو جدب کنه سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و به روش بن ماری ژلاتین را در شیر حل کنید.
دو پیمانه شیر باقی مانده را به همراه خامه صبحانه و شیر عسلی درون کاسه ای مخلوط کنید. پودر نسکافه را در نصف پیمانه اآبجوش حل کنید و بعد از کمی خنک شدن به شیر و خامه اضافه کنید. موز خرد شده را هم درون مواد بریزید و با گوشتکوب برقی یا میکسر مواد رو خوب پوره کنید تایکدست بشه. در نهایت ژلاتیم بن ماری شده در شیر را اضافه کنید و مواد رو بخوبی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید. 
دسر رو حداقل برای ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید.

اگرچه این دسر و خوشمزگی اون به شیر عسلی هست که استفاده میشه ولی چنانچه نوع خونگی و یا قوطی اون رو هم نداشتید از یک و نیم پیمانه شکر استفاده کنید ولی توصیه میکنم شیر عسلی رو در اولویت قرار بدید.

نان سیب زمینی هندی

مواد لازم:

آرد گندم ۱ کیلو (من از ۵۰۰ گرم آرد نان فانتزی و ۵۰۰ گرم از ارد کامل گندم استفاده کردم)

مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق سوپخوری

روغن ۴ قاشق سوپخوری

ماست ۴ قاشق سوپخوری

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

شیر گرم ۳ پیمانه ( با توجه به میزان آبخور آرد کمی متغیر است)

مواد میانی:

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

سیب زمینی ۲ عدد متوسط پخته شده

گشنیز ۳/۲ پیمانه

جعفری ۲ قاشق سوپخوری

پودر کاری، تخم گشنیز، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه خمیر:

همه مواد را با هم مخلوط کنید، شیر را اضافه کنید و خمیر بگیرید.

خمیر را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

ظرفی را کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز را تفت دهید، سیر و تخم گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید.

سیب زمینی پخته شده را افزوده و با قاشق یا گوشت کوب بکوبید.

خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را باز کرده و از مواد میانی وسط آن بگذارید.

خمیر را از اطراف جمع کنید. و مجدد چانه بگیرید.

به کمک دست خمیر را به قطر ۲۵ سانت باز کنید.

دوستان من دو تا از خمیرارو با تابه روی گاز پختم و دوتای دیگه رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه پختم.

اگر میزارین تو فر روی نون رو با کمی زرده و شیر همزده رومال کنید و در فر بگذارید. خودم از نتیجه با فر راضی تر بودم.

نوش جان

پان اسپانیا

مواد لازم برای تهیه پان اسپانیا
بیسکویٔیت پتی بور ۲ بسته
آرد ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۳۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
شیر ۴ پیمانه
گردو و موز میزان لازم
.
برای شروع تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و بعد شکر رو کم کم بهش اضافه می کنیم.
با دور تند همزن مواد رو با هم میزنیم تا کشدار و حجیم بشه. بعد آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط می کنیم و با یک پیمانه شیر سرد مخلوط می کنیم.
حالا بقیه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و بعد با هم مخلوط می کنیم.
سپس مخلوط رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم. کمی که گرم شد مخلوط آرد و نشاسته ذرت و شیر رو بهش اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم. هم زدن رو مرتب ادامه بدین چون به سرعت ته میگیره.
سپس وانیل رو اضافه می کنیم. وانیل رو به صورت اسانس مایع هم میتونین اضافه کنین.
بعد از این مرحله کم کم کرم شروع به قوام گرفتن میکنه و غلیظ میشه.بعد از اینکه حالت کرمی مانند به خودش گرفت خامه رو بهش اضافه می کنیم.
خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن. هم زدن رو از ته انجام بدین تا از ته نشین شدن مواد جلوگیری کنیم. حالا نوبت اضافه کردن کره است.
به هم زدن ادامه میدیم تا مواد به خوبی مخلوط بشن. تو این مرحله باید کرم ما به اندازه کافی غلیظ شده باشه. هم زدن رو تاجایی ادامه میدیم تا غلظت کرم به اندازه ماست چکیده برسه. تو این مرحله زیر شعله رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم از حرارت بیفته. بعد از اینکه کرم کمی خنک شد، ظرف سرو دسر رو انتخاب می کنیم؛ و بیسکویت رو یک لایه کف ظرف میچینیم.
سپس از کرم به اندازه ای روی بیسکویٔیت را بپوشونه بر می دارم و روی بیسکویٔیت ها رو کاملا می پوشونیم.
برای لایه بعدی میتونید از موز و گردو استفاده کنید.
مجدداً روی لایه آخر رو بیسکویٔیت می چنیم و ترتیب لایه ها رو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. لایه آخر رو با بیسکویت می پوشونیم و بعد باقی کرم رو داخل قیف می ریزیم و روی بیسکویت ها رو پایپ میکنیم. در انتها روی دسر پودر کاکایٔو الک میکنیم و همه کرم رو پوشش میدیم.
سپس ظرف رو داخل یخچال قرار میدیم و یک شب تا صبح بهش فرصت می دیم تا دسر کاملاً جا بیفته. سپس از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم.