خیلی این نان و دوست میداشتم، حتما درست کنید و حالشو ببرید.
مواد لازم:
آرد نانوایی ۲۵۰ گرم
آب ولرم ۱/۸ پیمانه
خمیر مایه خشک ۱/۴ قاشق چایخوری
کره ذوب شده ۴۰ گرم
زعفران غلیظ دم کرده ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد میانی:
شیره انگور ۴۰ گرم
گردوی چرخ شده ۴۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد رویه:
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع کمی
زعفران، کنجد سیاه، سیاه دانه برای تزئین
طرز تهیه:
مایه خمیر و ۱/۲ قاشق چایخوری شکر و یک هشتم پیمانه از آب ولرم را در ظرفی بریزید تا خمیر مایه عمل بیاید.
در ظرفی دیگر، آرد، مایه خمیر عمل آمده، زعفران دم شده، آب ولرم ۱/۴ پیمانه و کره ذوب شده را بریزید.
مواد را ورز دهید تا خمیر حاصل شود.
طرفی را چرب کنید، روی خمیر را بپوشانید و استراحت دهید.
در طرفی دیگر مواد میانی را مخلوط کنید.
وقتی حجم خمیر دو برابر شد. خمیر را بصورت گلوله های کوچک در آورده و باز کنید. به ضخامت ۱ سانتی متر
از مواد میانی روی خمیر پهن کنید.
لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید.
خمیر باز شده بعدی را روی آن بگذارید و لبه ها بچسبانید.
مجدد با وردنه خمیر را باز کنید.
مجدد ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس
روی ان را چنگال بزنید.
رومال کنید.
تزئین کنید.
در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
نوش جاااان