Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان کاج کریسمس

مواد لازم:

شکر 3/4 پیمانه

شیر یا آب 3/4 پیمانه

خمیرمایه 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

کره یا روغن 150 گرم

وانیل 1 پنسه

نمک کمی

آرد به مقدار لازم

مواد میانی:

دارچین 1 قاشق سوپخوری

کاکائو 1 قاشق سوپخوری

شکر نصف پیمانه

هل 1 قاشق چایخوری

کره ذوب شده 2 قاشق سوپخوری

گیلاس شکری برای نزئین

طرز تهیه:

ابتدا یک قاشق چایخوری از شکر دستور را داخل آب یا شیر ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کنید تا عمل بیاید.

باقی مواد را باهم مخلوط کرده و در اخر خمیر مایه عمل آمده را بیفزایید و کم کم آرد بریزید تا خمیر شکل بگیرد.

کمی ورز داده و خمیر را در ظرفی چانه کرده، رویش را بپوشانید تا استراحت کند.

پس از یک ساعت خمیر را برداشته و به چهار قسمت کنید.

هر قسمت را باز کنید و روی آن کره ذوب شده بمالید و از مواد میانی بریزید

سپس قسمت دیگر که باز شده را رویش بندازید و مراحل را مجدد تکرار کنید.

در اخر باز کمی روی خمیر را وردنه بکشید.

 

و شکل کاج را در بیاورید و برش های افقی ایجاد کرده و هر قسمت را بتابانید.

 

در فر از پیش گرم شده 180 درجه

به مدت 20-30 دقیقه بپزید.

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *