مواد لازم:
شکر 3/4 پیمانه
شیر یا آب 3/4 پیمانه
خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
کره یا روغن 150 گرم
وانیل 1 پنسه
نمک کمی
آرد به مقدار لازم
مواد میانی:
دارچین 1 قاشق سوپخوری
کاکائو 1 قاشق سوپخوری
شکر نصف پیمانه
هل 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 2 قاشق سوپخوری
گیلاس شکری برای نزئین
طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق چایخوری از شکر دستور را داخل آب یا شیر ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کنید تا عمل بیاید.
باقی مواد را باهم مخلوط کرده و در اخر خمیر مایه عمل آمده را بیفزایید و کم کم آرد بریزید تا خمیر شکل بگیرد.
کمی ورز داده و خمیر را در ظرفی چانه کرده، رویش را بپوشانید تا استراحت کند.
پس از یک ساعت خمیر را برداشته و به چهار قسمت کنید.
هر قسمت را باز کنید و روی آن کره ذوب شده بمالید و از مواد میانی بریزید
سپس قسمت دیگر که باز شده را رویش بندازید و مراحل را مجدد تکرار کنید.
در اخر باز کمی روی خمیر را وردنه بکشید.
و شکل کاج را در بیاورید و برش های افقی ایجاد کرده و هر قسمت را بتابانید.
در فر از پیش گرم شده 180 درجه
به مدت 20-30 دقیقه بپزید.