Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان لواش

نان لواش در خانه
موادلازم:
آرد نان: ۱۲۵ گرم
آرد نول: ۱۲۵ گرم
نمک: ۶ گرم
بیکینگ پودر: ۸ گرم
روغن مایع: ۳۰ گرم
شیر: ۲۵ گرم
آب: ۷۵ گرم
طرزتهیه:
آردها را با هم ترکیب کرده، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و یکبار از الک عبور دهید. شیر و آب را مخلوط کرده و به باقی مواد بیافزایید. مواد را به کمک لیسک مخلوط نمایید و روغن را بیافزایید؛ خمیر را روی سطح کار آورده و به میزانی آن را ورز دهید تا خمیر فقط یکدست شود. در ظرف چرب شده خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
تابه ای را روی حرارت گذاشته، از خمیر چانه هایی بین ۱۵ تا ۲۰ گرم گرفته و به کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده خیلی نازک باز کنید و درون تابه قرار دهید، صبر کنید یک طرف کامل خودش را بگیرد و برگردانید تا طرف دیگر پخته شود. نانها را داخل دستمال نخی آشپزخانه قرار دهید.
نکات:
ترکیب آرد نان و نول باعث لطافت نهایی نان خواهد شد.
از یک نوع آرد هم میتوانید استفاده نمایید.
روغن مایع در این دستور قابل حذف است.
مایعات این دستور را می توانید یک نوع انتخاب کنید(کلا از شیر یا کلا از آب استفاده نمایید.
بعد از پخت نان و سرد شدن می توانید آن را به مدت حداقل ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید و در هنگام سرو یخ زدایی نمایید.
نازکی خمیر قبل از پخت حدود ۱ میلیمتر باید باشد.
میزان نمک را بنا به ذائقه خود انتخاب کنید.
در این نان از انواع سبزیجات معطر خشک یا ادویه هایی مانند زیره، فلفل، پودرپیاز و سیر میتوانید استفاده نمایید.
میزان جذب رطوبت آردها متغیر است، اگر چسبندگی زیادی داشت آرد و اگر خشکی داشت آب بیافزایید.
اگر نان نرم دوست دارید به همین دستور پخت میتوانید ۳ گرم خمیر مایه فوری و ۱ گرم شکر بیافزایید، که در مرحله بعد از الک کردن مواد خشک اضافه می نمایید.
خمیر را قدری بزرگتر از تابه تان باز کنید و بعد به کمک برشگر دورتادور آن را گرفته و کمی کوچکتر از تابه برش دهید تا نان ها بعد از پخت منظم تر باشند.
میزان گرماژ چانه ها به دلخواه شما می تواند تغییر کند، که هنگام بیشتر کردن لطفا به اندازه تابه یا سینی فر هم دقت فرمایید.
این نان را میتوانید بصورت سنتی روی ساج یا بصورت مدرن در سینی فر، داخل فر نیز بپزید.
داخل نان می توانید از کنجد، سیاه دانه هم استفاده نمایید.
انتخاب نوع روغن مایع به عهده خودتان است که از نوع آفتابگردان، زیتون، ذرت، کنجد، سبوس برنج و….. باشد.

نان لواش در گروه نانهای غیرحجیم و تخت میباشد.

رسپی از احسانه بیگی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *