بروانیز آلبالو و گردو

مواد لازم:
کره 230 گرم
شکر 325 گرم
تخم مرغ 250 گرم
نمک 3 گرم
شکلات تلخ 60 گرم
عسل یا شربت 25 گرم
آرد 270 گرم
بیکینگ پودر 5 گرم
پودر کاکائو 60 گرم
گردو 100 گرم
مربای آلبالو 100 گرم
شکلات چیپسی 50 گرم
ماود رویه:
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات تلخ خرد شده 120 گرم
پودر کاکائو 2-3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
کلیه مواد را به دمای محیط برسانید.
کره، شکر ، شکلات ذوب شده را با پدل بزنید تا کرمی شود.
به تدریج تخم مرغ ها را بیفزایید تا جذب گردد.
آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک افزوده و در حد جذب شدن هم بزنید.
آلبالو، گردو و شکلات را بیفزایید.
قالب 20*30 کاغذ انداخته شده (لبه های کاغذ آویزان باشد) چرب و آرد پاشی شده بریزد
به روش بن ماری در فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید.
با گاناش روی آن را پوشش دهید و 1 ساعت فریز کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شصت هشت + = هفتاد چهار