کیک هویج و گردو

مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۱ پیمانه
گردوی ریز خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر خوب میزنیم تا کرِمی و کشدار شود.
روغن مایع را افزوده و به زدن ادامه میدهیم.
آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین دو بار الک میکنیم و به مواد مایع کیک اضافه میکنیم و فولد می‌کنیم

در نهایت هویج رنده شده و گردو و یه هم کوچیک
مواد را در قالب ۱۸ سانت چرب شده ریخته و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + دو =