تخم مرغ 1عدد
ماست 50 گرم
روغن مایع 100 میلیتر
آب ولرم 125 میلیتر
مایه خمیر 7 گرم
نمک اق چ شکر
شکر 1ق چ
آرد بمیزان لازم حدود 400 تا 420 گرم
مواد میانی
پنیر خامه ای 150 گرم
پودر گردو دو تا سه ق سبزی معطر بمیزان لازم
که میتوان هم تازه باشه هم خشک
ابتدا آب ولرم را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده اجازه میدهیم تا عمل آید
در ظرفی دیگر تخم مرغ ماست روغن مایع نمک را با مفتول زده تا مخلوط شود سپس مخمر عمل آورده به آن اضافه کنید
ودر نهایت آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید خوب ورز دهید
سپس روی خمیر را بپوشانیددر جای نسبتا گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو تا دونیم برابر شود .
مواد میانی خمیر را با هم مخلوط کرده .
از خمیر چانه های به اندازه 30 تا 40 گرمی برداشته از مواد میانی داخل آن قرداده وخمیر را گرد کرده در سینی چرب شده قرارداده
و با کف دست روی آن فشار داده تا خمیر در سینی پهن شود و کنارهای آنرا قیچی کنید
و روی آنرا بپوشانید مجداد حدود 20 دقیقه استراحت دهید
و روی آنرا با زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده و یک ق خامه اگواش کرده
در فر 180 درجه بمدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.