دانه چیا

دانه چیا کم‌کالری و غنی از اسیدهای چرب امگا ۳٫
سرشار از پروتیٔین و فیبر
چیا در زبان قوم مادیان به‌معنی قدرت است.
میزان محبوبیت این گیاه در میان مردم جهان روزبه‌روز بیشتر می‌شود.
دانه چیا بطور معمول در مکزیک و جنوب غربی امریکا مصرف می شود.
مفید برای قلب، دیابت، لاغری و…
دانه های چیا را با تخم شربتی اشتباه نگیرید.
دانه های چیا به تنهایی هیچ طعم و مزه خاصی ندارند بنابراین با شیرین کننده دلخواه خودمون درستش میکنیم.
من برای تهیه این میزان از پودینگ
۳ قاشق سوپخوری دانه چیارو با یک پیمانه شیر در ظرفی ریختم
و حدود یک ساعت بهش زمان دادم تا کاملا مایه من غلیظ بشه و دانه ها شیرو به خودشون جذب کنن
بعد میوه، عسل، و پرک جودوسرو بهش اضافه کردم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + = شانزده