مواد لازم:
فیله ی مرغ: ۱۰ عدد
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پیاز حلقه ای خرد شده: ۲ عدد
آرد برای آغشته کردن مواد: به میزان لازم
کاهوی فرانسوی: ۱ عدد
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:
پیاز خلالی خرد شده: ۱ عدد
آبلیمو: ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای خمیر بنیه:
دلستر کلاسیک: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
شیر: یک دوم پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آرد: یک و یک دوم پیمانه
روغن: ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس تارتار:
سس مایونز: ۱۰۰ گرم
خیارشور، نگینی ریز شده: ۲ قاشق سوپخوری
پیاز، نگینی ریز خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
جعفری، خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
سرکه ی سفید: ۲ قاشق سوپخوری
سیر، ساطوری شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
فیله ی مرغ را به مدت یک ساعت با پیاز، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن مزه دار کنید. روغن سرخ کردنی را گرم کنید. فیله ی مرغ را به خوبی آغشته به خمیر بنیه کنید و در روغن بیندازید. پیاز را هم داخل آرد و خمیر بنیه بزنید و در روغن سرخ کنید. برگ کاهو را هم به همین ترتیب داخل آرد و خمیر بنیه زده و سرخ کنید. توجه کنید که باید هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشد. سپس در ظرف ریخته و با سس تارتار سرو کنید.
طرز تهیه خمیر بنیه:
دلستر را در ظرف ریخته و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید و با همزن دستی بزنید. سپس شیر و نمک و فلفل و در آخر آرد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنیدو و روغن را هم اضافه کنید و باز هم بزنید، توجه کنید که مایه ی به دست آمده خوب کش بیاید.
طرز تهیه سس تارتار:
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
رسپی از ولی اکبر
در ماهنامه ۱۳۴ هنرآشپزی
یک پاسخ
Hi
If you ever need Negative SEO or a de-rank strategy, you can hire us here
https://www.speed-seo.net/product/negative-seo-service/