Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

جوجه-چینی-با-سس-تارتار.jpg

جوجه چینی با سس تارتار

مواد لازم:

فیله ی مرغ: ۱۰ عدد

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

پیاز حلقه ای خرد شده: ۲ عدد

آرد برای آغشته کردن مواد: به میزان لازم

کاهوی فرانسوی: ۱ عدد

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:

پیاز خلالی خرد شده: ۱ عدد

آبلیمو: ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن: ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای خمیر بنیه:

دلستر کلاسیک: ۱ پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

شیر: یک دوم پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آرد: یک و یک دوم پیمانه

روغن: ۳ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس تارتار:

سس مایونز: ۱۰۰ گرم

خیارشور، نگینی ریز شده: ۲ قاشق سوپخوری

پیاز، نگینی ریز خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری

جعفری، خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری

سرکه ی سفید: ۲ قاشق سوپخوری

سیر، ساطوری شده: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه:

فیله ی مرغ را به مدت یک ساعت با پیاز، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن مزه دار کنید. روغن سرخ کردنی را گرم کنید. فیله ی مرغ را به خوبی آغشته به خمیر بنیه کنید و در روغن بیندازید. پیاز را هم داخل آرد و خمیر بنیه بزنید و در روغن سرخ کنید. برگ کاهو را هم به همین ترتیب داخل آرد و خمیر بنیه زده و سرخ کنید. توجه کنید که باید هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشد. سپس در ظرف ریخته و با سس تارتار سرو کنید.

طرز تهیه خمیر بنیه:

دلستر را در ظرف ریخته و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید و با همزن دستی بزنید. سپس شیر و نمک و فلفل و در آخر آرد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنیدو و روغن را هم اضافه کنید و باز هم بزنید، توجه کنید که مایه ی به دست آمده خوب کش بیاید.

طرز تهیه سس تارتار:

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

رسپی از ولی اکبر

در ماهنامه ۱۳۴ هنرآشپزی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *