مواد لازم خمیر لوف:
روغن جامد آشپزی یک دوم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
آرد یک و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی لوف:
سینه مرغ یا فیله مرغ
روغن زیتون برای تفت دادن
اودیه کاری، نمک، فلفل به میزان لازم
سیر رنده شده 1 حبه
فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم خلالی شده
سبزیجات معطر نعنا، جعفری، گشنیز، ریحان یک چهارم پیمانه
پنیر گودا اختیاری است
سس برای سرو
کجد، سیاه دانه و تخم آفتابگردان برای تزئین
طرز تهیه:
مواد میانی لوف را تفت داده و کنار بگذارید.
روغن را در ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی به ان اضافه کرده و هم بزنید( با همزن دستی یا برقی)
خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
موا خشک الک شده را بیفزایید تا مایه ای شل به دست آید.
از مایه کف قالب لوف که آرد پاشی شده بریزید.
مواد میانی را روی ان بگذارید.
مجدد از مایه روی ان بریزید.
تزئین کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
نوش جان