Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

سینه مرغ پر شده با تره‌فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای و پارمزان

مواد لازم:
-سینه مرغ
-تره فرنگی
-پوره سیر
-فلفل دلمه‌ای کبابی
-آویشن خشک یا تازه
-آب مرغ
-کره و روغن
-پارمزان
-ادویه‌ها (نمک دودی، پاپریکا، آویشن خشک، پرک فلفل قرمز، فلفل سیاه)
-لیمو‌ترش
-پوست لیمو‌ترش

طرز تهیه
-ابتدا تره فرنگی‌ها را می شوییم.

ابتدا تره های فرنگی را خرد کرده سپس چندبار آبکشی میکنیم تا کاملا تمیز شود.
-سینه مرغ را برش داده داخل آن فضایی برای قرار دادن مواد ایجاد می کنیم.

-ادویه ها را با روغن ترکیب و مرغ را در آن مزه دار می‌کنیم.
-کمی پوره سیر را در کره و روغن تف داده، تره فرنگی‌ها، فلفل سیاه، کمی پوست لیمو‌ترش و آویشن را اضافه کرده اجازه می دهیم تره ها کمی نرم شوند.
-آب‌مرغ را اضافه می‌کنیم و اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه تره‌فرنگی‌ها بپزند.
-داخل سینه مرغ را با تره فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای کبابی و پارمزان رنده شده پر می کنیم.
-ابتدا دوطرف سینه مرغ را در همان ماهیتابه تره‌فرنگی‌ها سرخ و سپس داخل ظرف فر که کف آن را حلقه‌های لیمو ترش و اضافه تره‌فرنگی ریخته‌ایم، قرار داده

و به مدت ۳۰ دقیقه با روی بسته و ۱۰ دقیقه بدون فویل طبخ می کنیم.
-می توانیم ۱۰ دقیقه آخر کمی پارمزان نیز روی مرغ اضافه کنیم.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *