مواد لازم خمیر:
کره: ٢٠٠ گرم
شکر(دانه ریز): ١۵٠ گرم
کورن سیروپ: ٢٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
وانیل مایع: ١٠ میلى لیتر
آرد: ۵۵٠ گرم
بیکینگ پودر: ١ گرم
نمک: ١ گرم
طرزتهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با کمک همزن برقى(ترجیحا با سرىِ پَدل دستگاه) آن را ترکیب کنید تا خمیر یکدستى حاصل آید. خمیر را با پوشش پلاستیکى یکساعت در یخچال استراحت دهید. فر را روى دماى ١۶٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. خمیر را به سایزهای مختلف کاتر بزنید سپس با خامه یا آیسینگ درخت خود را درست کنید.
رسپی از احسانه بیگی