دسر به این خفنی آخه؟؟؟؟
توی این دسر سه تا لایه داریم که به ترتیب توضیح میدم.
لایه اول (لایه زیرین)
مواد لازم موس:
زرده 2 عدد
شکر 90 گرم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی 270 گرم
پوره توت فرنگی 100 گرم
پودر بادام 25 گرم
پودر ژلاتین 7 گرم
آب 20 گرم
طرز تهیه:
زرده و نیمی از شکر را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا شکر حل شود.
ژلاتین را روی آب بگذارید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین آب شود.
خامه قنادی و شکر را باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.
پودر بادام، وانیل و پوره توت فرنگی را با هم مخلوط کنید.
سپس ژلاتین و زرده را اضافه کنید.
از مواد داخل قالب خود بریزید.
در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
لایه دوم
مواد لازم موس مغزی:
پوره توت فرنگی 60 گرم
شکر 20 گرم
پودر ژلاتین 5 گرم
فندق نگینی 20 گرم
طرز تهیه:
پوره توت فرنگی،شکر و ژلاتین را مخلوط کنید.
روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
از روی حرارت برداشته و فندق را اضافه کنید.
از مواد روی لایه بعد بریزید.
برای تزئین
از خامه فرم داده شده با ماسوره گرد 1 سانتی ماسوره بزنید و روی خامه توت فرنگی بگذارید.
برای فرم دادن خامه قنادی اینجا کلیک کنید.
نوش جان