Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

موس توت فرنگی

شات‌های موس توت‌فرنگی

دسر به این خفنی آخه؟؟؟؟

توی این دسر سه تا لایه داریم که به ترتیب توضیح میدم.

لایه اول (لایه زیرین)

مواد لازم موس:

زرده  2 عدد

شکر 90 گرم

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

خامه قنادی 270 گرم

پوره توت فرنگی 100 گرم

پودر بادام 25 گرم

پودر ژلاتین 7 گرم

آب 20 گرم

طرز تهیه:

زرده و نیمی از شکر را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا شکر حل شود.

ژلاتین را روی آب بگذارید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین آب شود.

خامه قنادی و شکر را باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.

پودر بادام، وانیل و پوره توت فرنگی را با هم مخلوط کنید.

سپس ژلاتین و زرده را اضافه کنید.

از مواد داخل قالب خود بریزید.

در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.

لایه دوم

مواد لازم موس مغزی:

پوره توت فرنگی 60 گرم

شکر 20 گرم

پودر ژلاتین 5 گرم

فندق نگینی 20 گرم

طرز تهیه:

پوره توت فرنگی،شکر و ژلاتین را مخلوط کنید.

روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

از روی حرارت برداشته و فندق را اضافه کنید.

از مواد روی لایه بعد بریزید.

برای تزئین

از خامه فرم داده شده با ماسوره گرد 1 سانتی ماسوره بزنید و روی خامه توت فرنگی بگذارید.

برای فرم دادن خامه قنادی اینجا کلیک کنید.

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *