Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

دسر ماست و توت فرنگی

مواد لازم:
شکر 160 گرم
شیر 370 گرم
وانیلین 1/4 قاشق چایخوری
آب سرد 120 گرم
پودر ژلاتین 32 گرم
ماست شیرین 275 گرم
خامه فرم گرفته 180 گرم
اسانس شاتوت 1/8 قاشق چایخوری
پوره توت فرنگی 200 گرم
طرز تهیه:
شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شده و شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.
آب سرد را در کاسه کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند سپس به روش بن ماری اجازه دهید ژلاتین ذوب شود.
محلول ژلاتین را به تدریج به مخلوط شیر و شکر بیفزایید. اسانس در صورت دلخواه بیفزایید.
ماست را ویسک بزنید تا یکدست شود.
ماست را کم کم به خامه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مایه ژلاتین دار خنک شده را کم کم به ماست و خامه اضافه کنید.
در آخر پوره توت فرنگی را افزوده و هم بزنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *