مواد لازم:
فیله مرغ 4 عدد
خردل 1 قاشق سوپخوری
سیر تازه 1 حبه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
طرز تهیه:
فیله را مرینیت کنید.
فلفل دلمه ای ها را برش دهید.
فیله ها را رول کرده مانند تصویر به همراه فلفل دلمه ای در سیخ چوبی قرار دهید.
فیله ها را سرخ کنید.
سپس 15 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.
من با برنج ساده سرو کردم اما شما با این دستور هم میتونید درست کنید.
مواد لازم برای برنج:
برنج ریزوتو 200 گرم
کره 50 گرم
پیاز 50 گرم
عصاره مرغ 1 عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
قارچ 100 گرم
خامه 1 عدد
سیر 1 حبه
جعفری خرد شده مقداری
ابتدا برای 15 دقیقه برنج را خیس کنید.
سپس به همراه پیاز نگینی، کره و روغن تفت بدید.
یک عدد عصاره مرغ و یک لیوان آب اضافه کنید.
این کار را سه بار تکرار کنید تا برنج کته شود.
قارچ را جداگانه با کره تفت دهید.
خامه را به قارچ اضافه کنید.
و سپس به میزان دلخواه به برنج اضافه کنید.
میتونید جعفری تازه و سیر هم به برنج اضافه کنید.