Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

دیپ بادمجان کبابی

مِليتزانوسالِتا يا سالاد بادمجان يك نوع ديپ است كه براي گياهخواران و همچنين ورزشكاران و تامين انرژي يك ميان وعده عالي محسوب ميشود.اين ميان وعده كه عموما در رستورانهاي يوناني به نام مزه(mezze) شناخته ميشود يكي از چندين خوشمزه يوناني است كه به خاطر سلامت و خواص خوبش بر سر هر ميزي سرو ميشود.
مواد لازم :
٤ عدد بادمجان بزرگ
نصف پياز قرمز
١ حبه سير ، له شده
نصف فنجان روغن زيتون
سركه شراب قرمز كمي
٣ قاشق غذاخوري آب ليمو
٣ قاشق غذاخوري جعفري، خردشده
نمك و فلفل به ميزان لازم
پاپريكا دودي(براي گارنيش)

طرز تهيه:
١: دماي فر را تا ٤٢٥ درجه فارنهايت پيش گرمايش دهيد يا آن را كبابي كنيد

تمام بادمجان ها را با چنگال سوراخ كنيد و در فر به مدت يكساعت قرار دهيد و هر ١٥ دقيقه يكبار آنها را بچرخانيد تا خوب رُست شود.بعد از آن بادمجانها را كنار گذاشته و وقتي به حد كافي سرد شد پوست آنها را كاملا جدا كرده و به مدت ١٥دقيقه در آبكش قرار دهيد.بعد روي تخته كار كاملا بادمجانها را ساطوري كنيد.

٢: در همين حين سير ، روغن زيتون،نمك و فلفل و ليمو و سركه (در صورت تمايل) را در ميكسر يا با همزن دستي باهم مخلوط كنيد تا نرم و غليظ شود.

٣: بادمجانها را در كاسه اي قرار داده و با چنگال له ميكنيم ،پياز را روي اين مواد رنده كرده و بعد جعفري را اضافه ميكنيم و كاملا اين مواد را به هم ميزنيم.

٤: مواد ميكس شده مرحله ٢ را به مواد اضافه ميكنيم و باز به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.

٥: يكساعت اين ديپ را در يخچال قرار دهيد و بعد براي سرو با زيتون و پاپريكاي دودي،زيتون اسلايس شده اي كه درون شراب يا سركه خوابيده باشد، نان پيتا يا نان سوخاري گارنيش كنيد.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *