دیپ بادمجان کبابی

مِلیتزانوسالِتا یا سالاد بادمجان یک نوع دیپ است که برای گیاهخواران و همچنین ورزشکاران و تامین انرژی یک میان وعده عالی محسوب میشود.این میان وعده که عموما در رستورانهای یونانی به نام مزه(mezze) شناخته میشود یکی از چندین خوشمزه یونانی است که به خاطر سلامت و خواص خوبش بر سر هر میزی سرو میشود.
مواد لازم :
۴ عدد بادمجان بزرگ
نصف پیاز قرمز
١ حبه سیر ، له شده
نصف فنجان روغن زیتون
سرکه شراب قرمز کمی
٣ قاشق غذاخوری آب لیمو
٣ قاشق غذاخوری جعفری، خردشده
نمک و فلفل به میزان لازم
پاپریکا دودی(برای گارنیش)

طرز تهیه:
١: دمای فر را تا ۴٢۵ درجه فارنهایت پیش گرمایش دهید یا آن را کبابی کنید

تمام بادمجان ها را با چنگال سوراخ کنید و در فر به مدت یکساعت قرار دهید و هر ١۵ دقیقه یکبار آنها را بچرخانید تا خوب رُست شود.بعد از آن بادمجانها را کنار گذاشته و وقتی به حد کافی سرد شد پوست آنها را کاملا جدا کرده و به مدت ١۵دقیقه در آبکش قرار دهید.بعد روی تخته کار کاملا بادمجانها را ساطوری کنید.

٢: در همین حین سیر ، روغن زیتون،نمک و فلفل و لیمو و سرکه (در صورت تمایل) را در میکسر یا با همزن دستی باهم مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شود.

٣: بادمجانها را در کاسه ای قرار داده و با چنگال له میکنیم ،پیاز را روی این مواد رنده کرده و بعد جعفری را اضافه میکنیم و کاملا این مواد را به هم میزنیم.

۴: مواد میکس شده مرحله ٢ را به مواد اضافه میکنیم و باز به هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.

۵: یکساعت این دیپ را در یخچال قرار دهید و بعد برای سرو با زیتون و پاپریکای دودی،زیتون اسلایس شده ای که درون شراب یا سرکه خوابیده باشد، نان پیتا یا نان سوخاری گارنیش کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + = شانزده