مواد لازم:
آرد: ۶۰۰ گرم
خمیر مایه: ۱۱ گرم
نمک: ۸ گرم
شکر: ۴۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۲۶۰ گرم
وانیل کمی
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
به غیر از کره همه مواد را مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را برای یکساعت استارحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
حالا خمیر را به ضخامت ۱ سانت باز کنید و کاتر بزنید.
مجدد ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
در روغن سرخ کنید.
با پودر شکر، شکلات یا کرم دلخواه نوش جان کنید.