Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان شیر فرانسوی

«این نان بدون تخم مرغ است»
از دسته نانهای نرم و سبک با طعم کره مناسب برای صبحانه. ( تغییر رنگ این نان به خاطر پودر شیر خشک موجود در دستور پخت است). درصورت نداشتن آن میتوانید فقط با شیر روی خمیر را (قبل از تیغ زدن) برس بزنید.
مواد لازم:

۴۵۰ گ آرد سفید قوی نان(آرد نان فانتزی)
۱ق چ خمیر مایه فوری (از پیمانه استاندارد قنادی)
۲۸۰ گ شیر (کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، هرجا دیدید خمیر شکل گرفت دست نگهدارید)
۳۰ گ پودر شیر خشک
۱ق چ نمک
۱ق غ شکر
۵۰ گرم کره

به آرد، نمک و شکر و خمیرمایه فوری و پودر ش‌خ را اضافه و مخلوط میکنیم.

شیر را کم کم اضافه کرده و خمیر نسبتا سفتی بدست می آوریم .
حالا با اضافه کردن کره و ورز دادن، بعد ۱۰ دقیقه خمیر بسیار نرم و صافی داریم . آنرا در ظرف از قبل چرب شده میگذاریم و خمیر را با روغن ظرف آغشته کرده تا گرد و‌یکدست شود.
اجازه می‌دهیم تا دوبرابر شود.(تقریبا ۱/۵ ساعت)
@yummieess
حالا خمیر را به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه میگیریم.
بعد از ده دقیقه استراحت،
به شکل بیضی فرم داده و با دست کمی روی آن را پهن میکنیم.و در سینی فر با فاصله ۶س میچینیم
تا دوبرابر شدنش صبر می کنیم.
که برای من در هوای اتاق با روکش نازک تقریبا ۱/۵ ساعت طول کشید. (در آخر کمی آرد روی چانه ها پاشیدم و به عمق تقریبا ۵ میلیمتر سه خط موازی انداختم). در فر با حرارت ۲۰۰س ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه میپزیم.(صبر کنید تا روش طلایی بشه)

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *