مواد لازم:
شکر ۵۵ گرم
شیر ولرم ۱۳۰ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع ۵۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
حلوا ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ برای رومال
کنجد برای تزئین
طرز تهیه:
شکر را در شیر ولرم حل کرده و سپس خمیرمایه را روی سطح آب پاشیده و به آرامی مخلوط کنید تا تمام ذرات مرطوب شود.
بهتر است قبل از مخلوط کردن کمی صبر کنید تا ذرات خمیرمایه آب را جذب کرده و راحتتر حل شود. کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل کند.
در ظرف دیگری تخم مرغ را با مفتول بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود. سپس مایه خمیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را ورز هید و وقتی یکدست شد در کاسه ای که کف آن را چرب کرده اید برای ۱ ساعت استراحت دهید.
پس از استراحت از خمیر گلوله های کوچک بردارید و با دست باز کنید و در میان ان حلوا قرار دهید و خمیر را ببندید.
مجدد ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
رومال کنید.
تزئین کنید.
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.