Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

هات کراس بان

مواد لازم:

آرد حدود 5 پیمانه

خمیر مایه خشک فوری 2 و 1/2 قاشق چایخوری

شیر 1 پیمانه (ترجیحا پر چرب)

شکر قهوه ای 20 گرم

شکر سفید 80 گرم

پوست مرکبات خرد شده 1/4 پیمانه

کشمش سیاه 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

کره ذوب شده خنک شده 1/3 پیمانه

نمک 1/2 قاشق چایخوری

میخک 1/8 قاشق چایخوری

جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

وانیلین 1/8 قاشق چایخوری

آیسینگ لیمویی یا کرم وانیلی صنعتی 1/2 پیمانه

رومال کمی سفیده تخم مرغ

طرز تهیه:

شیر ولرم را یا یک قاشق چایخوری از شکر سفید دستور  را به همراه خمیرمایه رویش بریزید و کمی هم بزنید. کناری بگذارید حدود 10 دقیقه تا حباب بزند و عمل بیاید.

کلیه مواد را بجز (کشمش و پوست مرکبات و کره و 1 پیمانه از آرد) در ظرف بریزید.

مخلوط کنید و 3-4 دقیقه ورز دهید.

کم کم کره را اضافه کنید و مابقی آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر دیگر چسبنده نباشد.

5-6 دقیقه دیگر ورز دهید.

سپس کشمش و پوست مرکبات را نیز به خورد خمیر دهید.

در کاسه چرب شده به مدت 1 ساعت و نیم خمیر را استراحت دهید.(روی ظرف را بپوشانید)

خمیر را پس از استراحت به 24 چانه تقسیم کنید (هر چانه حدود 50 گرم)

در قالب 20*30  12 عدد از چانه ها را در کنار هم بچینید.

و مجدد برای 1-2 ساعت استراحت دهید تا مجدد حجم آن دو برابر شود.

فر را روی 180 درجه روشن کنید.

روی نان ها را با سفیده رومال کنید.

با کرم وانیلی به صورت صلیب بریزید (من از شکلات ذوب شده استفاده کردم)

و  مدت تقریبی  20 دقیقه بپزید.

رسپی از صالحه دردائی

نوش جان

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *