Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان سیب زمینی هندی

مواد لازم:

آرد گندم ۱ کیلو (من از ۵۰۰ گرم آرد نان فانتزی و ۵۰۰ گرم از ارد کامل گندم استفاده کردم)

مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق سوپخوری

روغن ۴ قاشق سوپخوری

ماست ۴ قاشق سوپخوری

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

شیر گرم ۳ پیمانه ( با توجه به میزان آبخور آرد کمی متغیر است)

مواد میانی:

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

سیب زمینی ۲ عدد متوسط پخته شده

گشنیز ۳/۲ پیمانه

جعفری ۲ قاشق سوپخوری

پودر کاری، تخم گشنیز، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه خمیر:

همه مواد را با هم مخلوط کنید، شیر را اضافه کنید و خمیر بگیرید.

خمیر را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

ظرفی را کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز را تفت دهید، سیر و تخم گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید.

سیب زمینی پخته شده را افزوده و با قاشق یا گوشت کوب بکوبید.

خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را باز کرده و از مواد میانی وسط آن بگذارید.

خمیر را از اطراف جمع کنید. و مجدد چانه بگیرید.

به کمک دست خمیر را به قطر ۲۵ سانت باز کنید.

دوستان من دو تا از خمیرارو با تابه روی گاز پختم و دوتای دیگه رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه پختم.

اگر میزارین تو فر روی نون رو با کمی زرده و شیر همزده رومال کنید و در فر بگذارید. خودم از نتیجه با فر راضی تر بودم.

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *