مواد لازم:
آرد گندم ۱ کیلو (من از ۵۰۰ گرم آرد نان فانتزی و ۵۰۰ گرم از ارد کامل گندم استفاده کردم)
مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
روغن ۴ قاشق سوپخوری
ماست ۴ قاشق سوپخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
شیر گرم ۳ پیمانه ( با توجه به میزان آبخور آرد کمی متغیر است)
مواد میانی:
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط پخته شده
گشنیز ۳/۲ پیمانه
جعفری ۲ قاشق سوپخوری
پودر کاری، تخم گشنیز، نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه خمیر:
همه مواد را با هم مخلوط کنید، شیر را اضافه کنید و خمیر بگیرید.
خمیر را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
ظرفی را کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید.
طرز تهیه مواد میانی:
پیاز را تفت دهید، سیر و تخم گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید.
سیب زمینی پخته شده را افزوده و با قاشق یا گوشت کوب بکوبید.
خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را باز کرده و از مواد میانی وسط آن بگذارید.
خمیر را از اطراف جمع کنید. و مجدد چانه بگیرید.
به کمک دست خمیر را به قطر ۲۵ سانت باز کنید.
دوستان من دو تا از خمیرارو با تابه روی گاز پختم و دوتای دیگه رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه پختم.
اگر میزارین تو فر روی نون رو با کمی زرده و شیر همزده رومال کنید و در فر بگذارید. خودم از نتیجه با فر راضی تر بودم.
نوش جان