نان سیب زمینی هندی

مواد لازم:

آرد گندم ۱ کیلو (من از ۵۰۰ گرم آرد نان فانتزی و ۵۰۰ گرم از ارد کامل گندم استفاده کردم)

مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق سوپخوری

روغن ۴ قاشق سوپخوری

ماست ۴ قاشق سوپخوری

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

شیر گرم ۳ پیمانه ( با توجه به میزان آبخور آرد کمی متغیر است)

مواد میانی:

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

سیب زمینی ۲ عدد متوسط پخته شده

گشنیز ۳/۲ پیمانه

جعفری ۲ قاشق سوپخوری

پودر کاری، تخم گشنیز، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه خمیر:

همه مواد را با هم مخلوط کنید، شیر را اضافه کنید و خمیر بگیرید.

خمیر را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

ظرفی را کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز را تفت دهید، سیر و تخم گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید.

سیب زمینی پخته شده را افزوده و با قاشق یا گوشت کوب بکوبید.

خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت را باز کرده و از مواد میانی وسط آن بگذارید.

خمیر را از اطراف جمع کنید. و مجدد چانه بگیرید.

به کمک دست خمیر را به قطر ۲۵ سانت باز کنید.

دوستان من دو تا از خمیرارو با تابه روی گاز پختم و دوتای دیگه رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه پختم.

اگر میزارین تو فر روی نون رو با کمی زرده و شیر همزده رومال کنید و در فر بگذارید. خودم از نتیجه با فر راضی تر بودم.

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ سی چهار = سی شش