کوفته تبریزی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم

لپه  ۱ پیمانه

برنج   ۱ پیمانه

تخم مرغ   ۲ عدد

پیاز  ۱ عدد

مرزه، ترخون و ریحون، جعفری، نعنا تازه خرد شده ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی  ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک به میزان لازم

روغن

آلو

زرشک و گردو برای تزئین

طرز تهیه:

لپه رو خیس کنیم (نصفه روز)

نیم پز میکنیم.

لپه رو آسیاب میکنیم.

برنج هم خیس میکنیم.

میتونیم نیم پز کنیم.

پیاز رنده شده، آبشو میگیریم.

همه مواد مخلوط میکنیم.

ورز میدیم.

میشه از ۲ قاشق آرد نخودچی هم استفاده کرد.

بعد گلوله میکنیم و وسطش میتونیم از آلو، تخم مرغ آب پز یا گردو استفاده کنیم.

بعد پیاز داغ میکنیم، رب و زردچوبه رو اضافه میکنیم.

کمی آب میریزیم.

بعد حرارت و کم میکنیم و کوفته هارو اضافه میکنیم.

در قابله رو نمیزاریم تا یه ربع بجوشه بعد که جوش اومد در قابلمه رو میزاریم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + = بیست چهار