لوف نانِ مغزدار

موادلازم خمیر:
آرد: ٣٢۵ گرم
خمیر مایه: ٨ گرم
شکر: ۴٠ گرم
شیر: ١٢۵ میلى لیتر
نمک: ٢ گرم
عسل: ۴٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
کره: ٨٠ گرم
موادلازم میانى:
شکرقهوه اى: ٢۵ گرم
کشمش سیاه: ٢۵ گرم
دارچین: ٣ گرم
طرزتهیه:
خمیرمایه، شکر و شیر را با هم مخلوط نمایید و اجازه دهید تا خمیرمایه فعال گردد. کره ذوب شده، تخم مرغ، عسل و نمک را با هم مخلوط نمایید و خمیرمایه را اضافه نمایید و در نهایت آرد را بیافزایید و خمیر مطلوبى فراهم سازید. خمیر را با درپوش ١ ساعت در دماى محیط استراحت دهید. خمیر را روى سطح کار آورده و به ٣ قسمت تقسیم نمایید. به هر قسمت یکى از موادمیانى را اضافه کرده و ورز دهید، حال هر تکه از خمیر را بصورت رول دربیاورید و در یکدیگر ببافید و در قالب لوف که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و اجازه دهید ٢٠ دقیقه در دماى محیط استراحت کند. فر را روى دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن کنید. روى نان را با تخم مرغ زرین کرده و کنجد بپاشید و در فر به مدت تقریبى ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از اطمینان از پُخت قالب را از فر خارج کرده و نان را به همراه مربا و کره میل نمایید.

مراحل تهیه نان

 

#لوف_نان_مغزدار

رسپی از #احسانه_بیگی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ بیست پنج = سی چهار