لوکوم انار | باسلوق انار

مواد لازم:
آب انار ۲ لیوان
نشاسته ذرت یا گندم ۱۳۰ گرم
کره ۱ ق.غ
آب ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
نشاسته برای روی باسلوق ۱/۳ پیمانه
پودر کرم تارتار ۱۰ گرم – ۱ ق.غ
مواد سیروب:
آب ۱/۵ لیوان ۳۰۰ میلی لیتر
شکر ۶۰۰ میلی لیتر ۳ پیمانه
آب لیمو ۲ ق.غ
پوست لیمو ۲-۳تکه کوچک .
پودر کرم تارتار را همه مغازه های لوازم قنادی دارن.
از جوهر لیمو بجای تارتار به اندازه ۱/۴ قاشق چایخوری میتونید استفاده کنید ولی تارتار یه چیز دیگس

ابتدا سیروپ

آب و شکر را مخلوط کنید روی شعله کم بزارید

وقتی بجوش اومد آبلیمو رو اضافه کنید و اجازه بدید تا غلیظ بشه

برای درست کردن باسلوق

ابتدا آب انار و نشاسته ذرت و آب  و تارتار و مخلوط کنید

رو شعله کم بزارید تا قوام بیاد و حالت چسبندگی پیدا کنید

و کم کم ور در چند مرحله سیروپ رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار بشه،حدود نیم ساعت

بعد مغز بادام و فندوق یا… بهش اضافه کنید

ظرف مورد نظرتونو با یک لایه از ترکیبی از پودر نارگیل و نشاسته ذرت بپوشانید

و باسلوق رو به ضخامت ۲ سانتی متر پهن کنید.

یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خنک شود

۵ ساعت در یخچال تا اماده گردد

از ظرف خارج کنید برش دهید و سرو نمیایید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ چهارده = نوزده