مواد لازم خمیر:
آب ولرم نصف پیمانه
خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آرد نان 350 تا 370 گرم
مواد لازم داخل خمیر:
گوشت، پیاز، قارچ، فلفل دلمه، جغفری، پنیر موتزارلا
سس:
گوجه متوسط رنده شده 3 عدد
سیر ریز خرد شده 1 حبه
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
فلفل پاپریکا و نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه خمیر:
خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کرده صبر کنید تا عمل آید.
آرد را کم کم به شیر، روغن مایع، خمیر مایه عمل امده اضافه کنید و خمیر بگیرید.
10 دقیقه ورز داده
برای 1 ساعت استراحت دهید.
از خمیر چانه های 100 گرمی بگیرید و به شکل دایره باز کنید.
از سس روی نیمی از دایره بمالید.
مواد میانی را بگذارید.
پنیر روی آن بریزید.
نیمه دیگر خمیر را برگردانید و لبه ها را با چنگال یا به شکل تصویر (مثل قطاب) بهم چسبانید.
مواد میانی:
پیاز و گوشت را تفت دهید.
قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بیفزایید.
جعفری را اضافه کنید.
سس:
گوجه رو رنده کنید و روی شعله قرار بدید تا آب آن کشیده شود
سپس روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و نمک و فلفل
پخت از فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه