Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کالزونه گوشت و قارچ

مواد لازم خمیر:

آب ولرم نصف پیمانه

خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری

شکر نصف قاشق چایخوری

شیر نصف پیمانه

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

نمک 1/8 قاشق چایخوری

آرد نان 350 تا 370 گرم

مواد لازم داخل خمیر:

گوشت، پیاز، قارچ، فلفل دلمه، جغفری، پنیر موتزارلا

سس:

گوجه متوسط رنده شده 3 عدد

سیر ریز خرد شده 1 حبه

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

فلفل پاپریکا و نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه خمیر:

خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کرده صبر کنید تا عمل آید.

آرد را کم کم به شیر، روغن مایع، خمیر مایه عمل امده اضافه کنید و خمیر بگیرید.

10 دقیقه ورز داده

برای 1 ساعت استراحت دهید.

از خمیر چانه های 100 گرمی بگیرید و به شکل دایره باز کنید.

از سس روی نیمی از دایره بمالید.

مواد میانی را بگذارید.

پنیر روی آن بریزید.

نیمه دیگر خمیر را برگردانید و لبه ها را با چنگال یا به شکل تصویر (مثل قطاب) بهم چسبانید.

مواد میانی:

پیاز و گوشت را تفت دهید.

قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بیفزایید.

جعفری را اضافه کنید.

سس:

گوجه رو رنده کنید و روی شعله قرار بدید تا آب آن کشیده شود

سپس روغن زیتون و سیر را  اضافه کنید و نمک و فلفل

پخت از فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *