مواد لازم:
قلوه گاه گوسفندی بدون استخوان 500 گرم
گوشت گوساله 500 گرم
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 200 گرم
ادویه نمک و فلفل به مقدار لازم
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و در صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.
گوشت ها را چرخ کرده (دوبار) با پیاز و نمک و فلفل مخلوط کنید.
چند ساعت مواد را در یخچال استراحت دهید.
سپس 75 گرم از مواد را در هر سیخ زده
بهتر است هنگام سیخ کردن کباب دست خود را با آب ولرم مرطوب نگه دارید.
و روی ذغال کبابی کنید.
نوش جان