موادلازم کیک:
کره: ٢٠٠ گرم
شکرقهوه اى(روشن): ١۵٠ گرم
شیره(توت، خرما، انگور): ١٢۵ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
ماست: ١٠٠ گرم
قهوه اسپرسو: ١٢۵ میلى لیتر
آرد: ٣٢۵ گرم
بیکینگ پودر: ١٠ گرم
نمک: ١ گرم
ارده: ١٢۵ گرم
گردو: ٧٠ گرم
ادویه(هل، دارچین، جوزبویا): ۵ گرم
موادلازم سُس رویه:
ارده: ٧٠ گرم
شیره: ٧٠ گرم
قهوه اسپرسو: ١۵ میلى لیتر
کنجد: ١٠ گرم
طرزتهیه کیک:
فر را روى دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. قالب هاى کوچک و تک نفره اى را انتخاب نمایید و آنها را چرب کنید. کره و شکر را به کمک همزن برقى مخلوط نمایید. تخم مرغ ها را به همراه شیره و ارده اضافه نمایید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط و الک نمایید و به همراه ماست و قهوه بیافزایید و در نهایت گردوى خُردشده را اضافه نمایید.مایه کیک را بین قالب ها تقسیم نمایید بصورتیکه یک چهارم از قالب خالى باشد. به مدت تقریبى ٢۵ دقیقه پُخت را انجام دهید. بعد از اطمینان از پُخت قالب را از فر خارج و بعد از کمى خنک شدن آن را خارج نمایید. رویش را سُس داده و سرو نمایید.
طرزتهیه سُس رویه:
ارده، شیره، قهوه اسپرسو و کنجد را با هم ترکیب کرده و استفاده نمایید.
.
.
#کیک_ارده_شیره
رسپی از احسانه بیگی عزیز