Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پاناکوتا زعفرانی

مواد لازم:

16 گرم پودر ژلاتین

½ پیمانه آب

400 گرم خامه

1 پیمانه شیر

½ پیمانه شکر

1/3 پیمانه گلاب

زعفران دم کرده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین و آب را مخلوط کنید و بن ماری نمایید تا ژلاتین حل شود.

شیر، شکر، خامه را روی حرارت ملایم گذاشت، هم بزنید تا حدی که در اطراف ریز جوش هایی پدید آید.

سپس آهسته مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید.

گلاب و زعفران را بیفزایید.

در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال به مدت 3 ساعت نگه دارید.

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *