مواد لازم:
16 گرم پودر ژلاتین
½ پیمانه آب
400 گرم خامه
1 پیمانه شیر
½ پیمانه شکر
1/3 پیمانه گلاب
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین و آب را مخلوط کنید و بن ماری نمایید تا ژلاتین حل شود.
شیر، شکر، خامه را روی حرارت ملایم گذاشت، هم بزنید تا حدی که در اطراف ریز جوش هایی پدید آید.
سپس آهسته مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید.
گلاب و زعفران را بیفزایید.
در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال به مدت 3 ساعت نگه دارید.
نوش جان