مواد لازم:
شکر: ۶۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۸۰ گرم
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
آرد: ۴۰ گرم
روغن مایع: ۲۰ گرم
بادام پرک خرد شده: حدود نصف پیمانه
طرز تهیه:
شکر، سفیده، نمک، رنده پوست پرتقال و وانیل را با چنگال مخلوط کنید. آرد را افزوده و در آخر روغن را بیفزایید. یک قاشق سوپخوری پر از مواد را در سینی که با صفحه سیلیکونی پوشیده شده ریخته و پخش کنید.
حدود ۳ تا ۵ دقیقه در فر داغ با دمای ۲۰۰ درجه بپزید تا کاملا طلایی شود.
سپس از فر خارج کرده و تا داغ است فرم دهید چون به سرعت خشک می شود.
نکته: تهیه توئیل سرعت عمل میخواهد و تا داغ است باید فرم داده شود.
رسپی از صالحه دردائی در ماهنامه هنر قنادی
یک پاسخ
با تشکر از مطالب سودمند شما.