پودینگ شکلاتی

مواد لازم:

شیر: 2 پیمانه

آب: 1/2 پیمانه

شکر: 70 گرم

پودر کاکائو: 45 گرم

شکلات: 120 گرم

پودر ژلاتین: 1 یا 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا آب و ژلاتین را بن ماری کنید تا ژلاتین حل شود.

شیر با پودر کاکائو را مخلوط کنید تا کاملا پودر کاکائو باز شود سپس روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را بیفزائید تا کاملا حل شود.

بعد از اینکه محلول حل شد شکلات خود را افزوده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات حل شود.

در نهایت ژلاتین را افزوده و در ظرف مورد نظر بریزید.

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهل شش + = پنجاه پنج