Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پُتاژ کرفس

پُتاژ کرفس
کرفس ۱۲۰گرم
هویج ۴۰ گرم
پیاز ۳۰ گرم
کره ۱۰ گرم
اب مرغ مرغ یا استاک مرغ ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر ۱۰ گرم
خامه ۱۰ گرم
کرفس،هویج و پیاز را با کره ۱۰ دقیقه تفت دهید.
آب مرغ، نمک و فلفل را با سه پیمانه آب اضافه کنید.
مواد را به مدت ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
مواد پخته شده را در بلندر ریخته و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
شیر و خامه را در آخر به آن بیفزایید.
.
می توانید از برگ های کرفس داخل سوپ استفاده کنید تا سوپ خوشرنگ شود(من استفاده نکردم)
رسپی از شاکر هاشمی راد
نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *