پُتاژ کرفس
کرفس ۱۲۰گرم
هویج ۴۰ گرم
پیاز ۳۰ گرم
کره ۱۰ گرم
اب مرغ مرغ یا استاک مرغ ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر ۱۰ گرم
خامه ۱۰ گرم
کرفس،هویج و پیاز را با کره ۱۰ دقیقه تفت دهید.
آب مرغ، نمک و فلفل را با سه پیمانه آب اضافه کنید.
مواد را به مدت ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
مواد پخته شده را در بلندر ریخته و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
شیر و خامه را در آخر به آن بیفزایید.
.
می توانید از برگ های کرفس داخل سوپ استفاده کنید تا سوپ خوشرنگ شود(من استفاده نکردم)
رسپی از شاکر هاشمی راد
نوش جان