Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

رول سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده به همراه آب و مقداری نمک میپزیم تا کاملا نرم شود.
سیب زمینی ها را له میکنیم
نمک، فلفل،پودرسیر،فلفل چیلی، پودر سوخاری و جعفری را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
سیب زمینی ها را لول کنید
و برای یک ربع در یخچال بگذارید
سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا در مخلوط (نشاسته ذرت و آب) و سپس در پودر سوخاری بغلتانید
مجدد در یخچال استراحت دهید
و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *