مواد لازم:
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
زرماری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
جعفری تازه 3 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
بالزامیک 1 قاشق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه
کدو
بادمجان
سیب زمینی
گوجه فرنگی
روغن زیتون
طرز تهیه سس:
ایتدا روغن را تابه میریزیم
پیاز را ریز خرد کرده و تفت میدهیم
فلفل دلمه ای را خرد کرده تفت می دهیم
سیر را رنده کرده اضافه میکنیم
ادویه ها
بالزامیک و شکر
و پوره گوجه فرنگی
و کمی رو حرارت نگه میداریم تا قوام بیاید
خب حالا مقداری از سس را کف ظرف میریزیم
بعد به ترتیب از صیفی جاتی که خیلی باریک برش دادیم کنار هم میچینیم
تا ظرف پر بشه
مابقی سس را روی آن میریزیم
فویل میکشیم و روی فویل را سوراخ ایجاد میکنیم و در فر 180 درجه به مدت
1ساعت طبخ میکنیم
فویل را بر میداریم و 10 دقیقه گریل
در آخر میتونید پنیر پارمزان هم روش بریزید.
نوش جان