Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

رولت خامه ای

مواد لازم برای تهیه این رولت خوشمزه :

زرده تخم مرغ  ۴عدد

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

شکر دانه ریز ۸۰ گرم

بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری

شربت یا عسل ۱ قاشق سوپخوری

آرد قنادی ۸۵ گرم

نمک ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیلین ۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

خامه فرم گرفته، مارمالاد یا کرم پاتیسیر و…

سینی ۳۰*۴۰ فر و یه کاغذ بندازید و چرب و آرد پاشی کنید.

فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

سفیده ها را با یک سوم از شکر هم زده تا فرم بگیرد.

زرده ها رو با یاقی مانده شکر، وانیلین و نمک هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود.عسل را اضافه کنید. و کمی هم بزنید.

کمی از سفیده را به زرده اضافه کرده و هم بزنید.

تمامی سفیده هارا به زرده ها اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

آرد را در سه مرحله اضافه کرده و دورانی هم بزنید.

مواد را در سینی پخش کرده به اهستگی روی آن را صاف کنید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در طبقه فر قرار دهید.

یک پارچه تمیز را پهن کرده و رویش پودر قند بپاشید

رولت را از فر بیرون آورده روی پارچه قرار داده و به آهستگی رول کنید.

نیم ساعت رولت را کنار گذاشته تا خنک شود.

سپس باز کرده و مواد میانی دلخواه را روی رولت میکشیم و مجددا رول میکنیم.

رولت را نوش جان کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *