Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

سیمیت ترکیه ای

مواد لازم:

آرد  3پیمانه

آب ولرم  1/2 پیمانه

شیر 1/2پیمانه

روغن 1/3 پیمانه

مخمر 1 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق غذاخوری

کنجد 1 پیمانه

شیره انگور 2 قاشق غذاخوری

آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا آب ولرم،مخمر و شکر را مخلوط کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

دو پیمانه از آرد، شیر و روغن را مخلوط کنید.

مخمر را بیفزایید.

یک پیمانه آرد دیگر را افزوده ترجیحا با همزن با سری خمیرگیر مخلوط کرده تا خمیر لطیف و کشداری حاصل شود.

کف ظرفی تمیز را روغن زده و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.

بعد از استراحت

از خمیر چانه های 80 گرمی بگیرید.

به اندازه 40 سانتی متر لول کنید. دولا کرده و بتابانید.

دو سر آن را به هم متصل کرده در ترکیب شیره انگور و آب غلطانده و سپس در کنجد زیاد بغلطانید.

مجدد 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

بهترین انتخاب برای صبحانه

نوش جان

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *