مواد لازم:
آرد 3پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
شیر 1/2پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
مخمر 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
کنجد 1 پیمانه
شیره انگور 2 قاشق غذاخوری
آب 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آب ولرم،مخمر و شکر را مخلوط کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.
دو پیمانه از آرد، شیر و روغن را مخلوط کنید.
مخمر را بیفزایید.
یک پیمانه آرد دیگر را افزوده ترجیحا با همزن با سری خمیرگیر مخلوط کرده تا خمیر لطیف و کشداری حاصل شود.
کف ظرفی تمیز را روغن زده و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت
از خمیر چانه های 80 گرمی بگیرید.
به اندازه 40 سانتی متر لول کنید. دولا کرده و بتابانید.
دو سر آن را به هم متصل کرده در ترکیب شیره انگور و آب غلطانده و سپس در کنجد زیاد بغلطانید.
مجدد 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.
در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
بهترین انتخاب برای صبحانه
نوش جان