تارت سیب و رول دارچین

میتونید از خمیر هزارلایه ویوالکا استفاده کنید برای جایگزینی رول دارچین، اکثر فروشگاه های بزرگ دارن…

یا از این دستور استفاده کنید. رول دارچینی

بعد سه تا سیب از تو یخچال در آوردم شستم نازک برش دادم، نصف لیمو ترش و دو قاشق شکر و ته استکان آب ریختم روشون و حدودا دو دقیقه گذاشتم تو ماکرو، اینکار باعث میشه سیب ها کمی پخته و حالت پذیر بشن…
بعد رول دارچین رو برش زدم و برش ها رو باز کردم و شروع به چیدن سیب ها میان خمیر کردم، و همینجور ادامه دادم تا انتها،
یه کم کره آب شده با برس زدم رو سیب ها که زود نسوزن…
بعد گذاشتم تو فر برقی با دمای ١٨٠ درجه، که حدودا ٢٠ دقیقه طول کشید آماده شه…

رسپی از شیرین طحانان
.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + سه =