مواد لازم:
لوبیا چشم بلیلی ۲/۳ پیمانه
آب ۳ پیمانه
هویج خرد شده ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
کرفس خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۱/۲ پیمانه
سیر رنده شده ۱ حبه
بلغور جو ۳ قاشق سوپخوری
سس تند کمی
چاشنی به دلخواه
طرز تهیه:
لوبیا را که چهار ساعت خیس کرده اید آب کش کنید و با ۳ پیمانه آب جوش بیاورید. حرارت را پایین بیاورید تا نیم ساعت ریز جوش بپزد.
سایر مواد را اضافه کنید و حدود نیم ساعت دیگر بپزید.
مواد را در مولینکس یا با گوشت کوب به صورت پوره در آورید.
سوپ را روی حرارت بگذارید، هر نوع چاشنی دلخواه را بزنید، یکی دو جوش که زد، سوپ آماده سرو می باشد.
نوش جان